Click for more products.
No products were found.

Залепваща се стойка за таблет, за задната седалка в автомобил

Код на продукта:
4272
Залепваща се поставка за таблет, за задната седалка в автомобил    Виж пълното описание
13,90 лв.
Харесвам0
Добави в списъка с желани
You may also like
Описание



Залепваща се стойка за таблет, за задната седалка в автомобил

Нова подобрена стойка за таблет за седалка на кола - Подходяща за всички таблети с размери от 7 до 12.9 инча. Стойката е подходяща за нестандартни седалки, като тези на Volvo и други. Ползвайки нов материал от гумена основа, стойката за таблет за кола гарантира висока еластичност и здравина. Новият материал е изключително издръжлив и осигурява стабилно фиксиране на устройството на задната седалка на автомобила, без опасност от падане или нестабилност.

Здраво Velcro осигурява висока лепкавост и увеличена площ на натоварване, което позволява по-добро закрепване на устройството на задната седалка на автомобила, без опасност от падане или нестабилност. Гуменият ремък с мрежа предпазва устройството ви от надраскване.

Преносима, Лесна и Отделяща се. Стойката за таблет за кола е съвместима както с таблети с калъф, така и без такъв. Лесно се монтира и демонтира на автомобила, като компонентите й са сгъваеми и леки, което я прави идеална за пътувания.

Пълноценен партньор по време на пътуване. Тази подобрена стойка за таблет за автомобил е специално проектирана за задната седалка на колата, което позволява на вашето дете или другите пътници на задната седалка да се забавляват по време на дълги пътувания. Идеален избор за гледане на филми, четене или играене на игри. Докато се забавлявате, тя освобождава ръцете ви и ви позволява да се отпуснете.

Комплектът включва:

Стойка за таблет за седалка на кола - 1 брой



Read moreShow less
Подробности за продукта
4272

Ревю за продукта

Средна оценка

0.0
0 Ревю
★★★★★ Отлично 0
★★★★☆ Добро 0
★★★☆☆ Средно 0
★★☆☆☆ Лошо 0
★☆☆☆☆ Ужасно 0

  • Ревюта (0)
  • Въпроси и отговори (0)

Меню

Menu

Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими продукти.

Sign in

Създайте безплатен акаунт, за да използвате списъци с желани продукти.

Sign in