Click for more products.
No products were found.

Дървени животни пъзел с балансираща везна

Код на продукта:
3670
Балансираща дървена везна с животни - Омръзна ли ви да купувате играчки, с които вашето дете играе два дни и после никога повече не докосва?    Виж пълното описание
18,00 лв.
Харесвам0
Добави в списъка с желани
You may also like
23,90 лв.

Забавна Монтесори играчка везна с форма на маймунка, жаба или крава за лесно учене на цифрите и смятане. Образователна семейна игра Аз уча цифрите за момчета и момичета

Описание



Дървени животни пъзел с балансираща везна

Омръзна ли ви да купувате играчки, с които вашето дете играе два дни и после никога повече не докосва? С тези дървени животни пъзел с балансираща везна то ще се забавлява много по-дълго отколкото можете да си представите и вие ще направите най-доброто, за да расте детето ви умно и любопитно!

Описание

Това е чудо! В джунглата е построена люлка, на която всички животни искат да се люлеят наведнъж! Комплектът включва 8 животни (жираф, крокодил, тигър, лъв, маймуна, панда, пеликан, слон), 2 цветя и 2 дървета. С помощта на тази люлка вашето дете ще може да види кое от животните тежи повече: лъва или тигъра и колко тежи слона? Интересна игра със сладки животни.

Защо дървени животни пъзел с балансираща везна е най-добър за забавлението и развитието на вашето дете?

Като си играят с люлката с животните, децата координират баланса и упражняват въображението си. Те са насърчени да изпробват нови методи, които да им помогнат постепенно да формират иновативно мислене и да намират решения на проблеми.

Помага на децата да правят логически заключения чрез разсъждения, включително математически, логически разсъждения, научен анализ и други форми на мислене. Докато децата растат, те се нуждаят от помощ, с която да развиват способността си за измерване, оценка, сравнение, анализ, разсъждение и правене на изводи по подходящ за възрастта им игрови начин.

След като бебето ви започне да се движи, имате нужда от играчки, които да бъдат в крак с него! Почти всичко може да привлече вниманието му и да предизвика усмивка на малкото му личице, което прави купуването на играчки за бебета още по-вълнуващо.

Играчките, с които вашите деца си играят, могат да повлияят сериозно върху тяхното развитие. Бебетата на възраст 0-6 месеца са в етапа на откриване на света. Те се опитват сами да открият основните неща чрез опит - чрез ръцете, краката, очите и другите си сетива.

Играчки като дървени животни пъзел с балансираща везна разпалват въображението на вашето дете и му помагат да развие умения за решаване на проблеми и логическо мислене. Накратко, най-полезните играчки са тези, които изискват най-много действия от страна на малкото дете. Колкото повече децата трябва да използват ума и тялото си, за да накарат нещо да работи, толкова повече учат.

Изберете дървени животни пъзел с балансираща везна защото  вашето дете може да играе много различни игри с тях.

Характеристики:

Изработени от екологични материали;

Материал - дърво;

Боядисани с безвредни бои;

С изгладени ръбове, приятни на пипане, безопасни за децата;

Произведени с грижа за околната среда;

Възраст - над 2 години;

Умения - развива двигателните умения, паметта, логическото мислене и постоянството.

Пакетът включва:

12 x дървени фигурки;

1 х Балансираща везна;

Всяко животно е с различно тегло.

Внимание: 

Поддържайте играчките за деца чисти и ги преглеждайте за дефекти.

Read moreShow less
Подробности за продукта
3670

Ревю за продукта

Средна оценка

0.0
0 Ревю
★★★★★ Отлично 0
★★★★☆ Добро 0
★★★☆☆ Средно 0
★★☆☆☆ Лошо 0
★☆☆☆☆ Ужасно 0

  • Ревюта (0)
  • Въпроси и отговори (0)

Меню

Menu

Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими продукти.

Sign in

Създайте безплатен акаунт, за да използвате списъци с желани продукти.

Sign in