Click for more products.
No products were found.

3в1 Дървен магнитен лабиринт със сортер и цифри

Код на продукта:
4294
3в1 Дървен магнитен лабиринт със сортер и цифри    Виж пълното описание
19,90 лв.
Харесвам0
Добави в списъка с желани
You may also like
20,00 лв.

Многофункционалната дървена дъска за игра по метода на Монтесори 5в1 е идеална за развитие на фината моторика, логическото и асоциативно мислене, сръчност, памет и първи представи за форми / цветове / букви / цифри / множества.

Описание



3 в 1 Дървен магнитен лабиринт със сортер и цифри

Въведете вашето малко дете в свят на учене и забавление с нашата 3 в 1 Монтесори Дървена Магнитна Играчка. Идеална за деца в предучилищна възраст, тази многофункционална образователна играчка комбинира магнитен лабиринт с цветове и числа, блокове за подреждане на форми и пъзели за съвпадение на числа, които стимулират ранното математическо мислене и развиват фината моторика.

Магнитен лабиринт с цветове и числа: Бордът има 10 цветни чашки, съответстващи на числата от 1 до 10. С помощта на магнитната писалка децата насочват мънистата в правилните чашки, което прави ученето на числа и цветове забавно предизвикателство.

Игра за съвпадение на форми и числа: Съчетайте дървените пъзелни елементи с техните съответстващи числа, насърчавайки разпознаването на числа и основни аритметични умения. Този самонасочващ се пъзел позволява на децата да играят и учат самостоятелно.

Безкрайни възможности: От игри за съвпадение и броене до разпознаване на числа, събиране и изваждане, умножение, деление, разпознаване на цветове и игри за памет. Тази играчка предлага множество образователни възможности, помагайки на децата да развиват търпение, концентрация и любов към ученето.

Нашата 3 в 1 магнитна играчка е внимателно проектирана за деца в предучилищна възраст. Включихме класически форми и игри за съвпадение на числа, за да подпомогнем ранното развитие на математическите умения и да запалим интереса към ученето.

Нашата образователна играчка е изработена от здраво естествено дърво с гладко покритие и нетоксично покритие. Висококачествената акрилна покривка гарантира, че магнитните мъниста остават на място, предотвратявайки риска за децата.

Деца на възраст от 3 до 7 години, което я прави идеален подарък за рожденни дни, празници или просто така. Насърчете развитието на вашето дете с тази увлекателна, многофункционална образователна играчка.

Размери на дървената дъска: 30 х 22.5 см

Read moreShow less
Подробности за продукта
4294

Ревю за продукта

Средна оценка

0.0
0 Ревю
★★★★★ Отлично 0
★★★★☆ Добро 0
★★★☆☆ Средно 0
★★☆☆☆ Лошо 0
★☆☆☆☆ Ужасно 0

  • Ревюта (0)
  • Въпроси и отговори (0)

Меню

Menu

Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими продукти.

Sign in

Създайте безплатен акаунт, за да използвате списъци с желани продукти.

Sign in