Уред за почистване на лицето Power Perfect Pore

Уред за почистване на лице с вакуум

18,90 лв.
С вкл. данък
Любими1
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
ОписаниеУред за почистване на лице - Power Perfect Pore

Здравата и сияеща кожа на лицето – това е мечтата на всяка жена. Въпреки това, за постигане на желания резултат се изисква ежедневна поддръжка и почистване на кожата на лицето. Уредът за активна козметика Power Perfect Pore - новост в продуктовата гама от иновативни устройства, помагащи в грижата за кожата. Благодарение на най-новите технологии в областта на козметологията, които успешно са реализирани в този апарат, сега е възможно да се насладите на масажи и козметични процедури, без дори да излизате от дома си. С вакуум системата за почистване на лице Power Perfect Pore можете да се отървете от неравностите, черните точки и възпаленията, както и да стимулирате цялостното подмладяване на кожната повърхност. Мнението за това, че за идеално чиста кожа на лицето е достатъчно просто измиване — то е погрешно. А редовните услуги на козметика — те са достатъчни, но не са евтино удоволствие. Вакуумният уред за почистване на лице Power Perfect Pore съчетава в себе си функциите на пречистващо и масажно устройство; той подобрява кръвообращението, насищайки по този начин клетките с кислород. Цвета на кожата на лицето става по естествен и равномерен, намалява възпалението и дори подпухналостта.

Особености на уреда Power Perfect Pore
С помощта на Power Perfect Pore можете в домашни условия да извършвате козметични процедури, като:
1. Масаж на кожата на лицето; 
2. Вакуумно почистване на кожата; 
3. Мек пилинг на лицето; 
4. Дълбок пилинг на лицето.

Процесът по почистването на кожата на лицето с помощта на вакуум уреда Power Perfect Pore се основава на създаването на ниско налягане между третираната кожа и работната повърхност на устройството. "Ефектът медицинска банка" може да премахне мръсотията от порите и мастните отвори, като този метод се смята за хигиеничен, а действието му деликатно, не травмиращо кожната повърхност. Едновременно с ефективното прочистване, също се извършва значително подобряване на процеса на микроциркулацията на кръвта в горните слоеве на кожата. Освен това, за разлика от другите видове почиствания, при използване на Power Perfect Pore, не се нарушава структурата на кожата, а това означава минимизиране възможността от възникване на възпалителни процеси. Вакуум уреда за почистване на лице в еднаква степен се препоръчва както за жени, така и за мъже и юноши. А с редовната му употреба - веднъж седмично, ще постигнете най-страхотния естетически ефект.

Приставки в комплекта и областта им на приложение
1. Четка. Позволява да направите пилинг на лицето и мек успокояващ масаж.
2. Гъба. Помага за равномерното нанасяне на крем или за направата на деликатен пилинг.
3. С трите топки. Извършват мек масаж, облекчават умората и напрежението на лицевите мускули, изглаждат кожата, подобряват подхранването на тъканите и им правят лимфен дренаж. Освен това, накрайникът ви позволява да постигнете дълбок тонизиращ масаж на лицевите мускули, който изглажда бръчките и допринася за подобряване на овалното лице.
4. За вакуумно почистване. Позволява извършването на дълбоко почистване на порите, ефективно се справя с акнето, активно засилва кръвообращението в тъканите на епидермиса, което допринася за подобряване на обменните процеси в клетките на кожата.

Използване на вакуумния уред върху лицето
1. Попарете кожата на лицето, прилагайки топла кърпа. 
2. Вземете накрайника във вид на гъба и го сложете върху масажора. В специалния отвор на устройството налейте достатъчно количество вода. След това включете апарата — с влажната гъба се изтрива мръсотията и излишната мазнина. 
3. С плавни, щадящи движения на приставката-четка върху кожата, премахвате мъртвите клетки. Ако кожата е чувствителна, приставката може да се използва няколко пъти.
4. Вземете приставката за вакуумно почистване на лицето и я притиснете към обработваемия участък, държейки я в това положение не повече от пет секунди. По този начин се обработват всички необходими участъци от лицето.
5. Приставката с трите масажни топки се движи бавно по кожата на лицето. Процедурата се извършва само в случай, че кожата не е раздразнена след почистването.
6. Нанесете върху приставката-гъба тоалетно мляко, тоник или крем, включете устройството и с нежни кръгови движения втрийте козметичното средство в кожата на лицето.

Противопоказания при употреба
● Онкологични заболявания на кожата, в това число и епителиома и меланома;
● Повишена чувствителност на кожата. Чувствителни области около очите или устните; 
● Нарушение на двигателните функции или парализа на лицевите мускули;
● Увреждане на обработваемите участъци, включително и драскотини, ожулвания.

Отзиви
Получих, като подарък за рождения си ден това чудо-устройство. Вече успях да го изпробвам върху себе си. Искам да кажа, че съм много доволен. Кожата ми след първата употреба стана по-чиста и гладка. Водя видео-дневник и малко по-късно ще изпратя линк за да се види ефекта преди и след. Ще го ползвам и за напред, благодаря.

… Много необичайно устройство, от което първоначално дори малко се уплаших - как ще работи, не ми беше ясно, може би ще има неприятни усещания или нещо друго. Но реалността надмина и най-смелите ми мечти - бързо и качествено се подобри кожата на лицето ми, без и най-малка болка. Чудесно устройство, което сега го препоръчвам на всички приятелки!

Извод
Едно от най-ефективните изобретения на съвременната козметология, което е в състояние да окаже реална помощ в грижата за здравето на кожата, наистина е Power Perfect Pore. Това устройство представлява апарат за ефективно почистване на кожата на лицето. Може в еднаква степен да се използва, както в домашни условия, така и в професионалната кариера. Благодарение на уникалната си техника на почистване с вакуум, апаратът Power Perfect Pore почиства кожата, без да я наранява. С вакуум почистването на лицето, кожата ви ще стане чиста, добре поддържана и изключително красива!
Комплекта включва:

Уред Power Perfect Pore - 1бр.
Приставки - 4бр.
Стойка - 1бр.


Подробности за продукта
Отзиви(1)
Общ рейтинг
5
1 Отзив
Качество
(5)
Цена
(5)
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай