Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Автоматична пила за напукани пети Ped Egg Power

Уред за почистване на пети

12,90 лв.
С вкл. данък
Код на продукта:
Ped Egg Power
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
ОписаниеАвтоматична пила за напукани пети Ped Egg Power

Независимо дали сте изпитвали дискомфорт в краката или сте смутен от начина по който изглеждат, Ped Egg Power е продукта, който ще ви помогне.
Още след първото ползване на Ped Egg Power, краката ви ще изглеждат като нови. Отстранява грубата кожа и мазоли, като прави кожата на краката ви гладка и мека, без болезнено остъргване.

Пилата за крака PedEgg разполага с уникален 360 градусов абразивен валяк, за безопасно и безболезнено премахване на мазоли и мъртва кожа при 2000 оборота в минута. Бърз и безболезнен уред за гладки пети и стъпала. Захранване с 2бр. АА батерии

Отзиви за Ped Egg Power

Клиентите, които лично са използвали PedEgg дадоха много положителни отзиви за този продукт. Повечето ползватели на Ped Egg потвърждават факта, че са забелязали значителен спад на мазолите и грубата кожа след употребата му. Както жените така и мъжете могат да се възползват от резултатите на Ped Egg, тъй като и двата пола се нуждаят от терапия за краката. Тъй като уреда е малък и компактен, може да се ползва докато сте в леглото, гледате ТВ или си почивате след дългия работен ден. Възползвайте се от Ped Egg Power без значение къде сте и какво правите. 

Комплекта включва:

1бр. Автоматична пила за напукани пети Ped Egg Power
2бр. Абразивни ролки ( валяци )
1бр. Четчица за почистванеПодробности за продукта
Ped Egg Power
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай