Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Дървени играчки

Филтриране по
Показани са 1-20 от общо 197 артикул(а)

Играчки от дърво. Разнообразие от евтини дървени играчки за деца

Детските дървени играчки са най-добрият вариант да подарите на детето си наистина висококачествена играчка, изработена от естествени материали. Дървените играчки са покрити с бои за хранителни оцветители. Те са напълно безопасни за здравето, дори ако бебето все още е склонно да вкусва предмети. Приятната миризма, топло докосване на повърхността и липсата на опасни остри части правят тези играчки бестселъри.

Достатъчно е само да се потопите в света на дървените играчки, за да оцените неговия мащаб. Ако се чудите коя играчка да изберете за малко дете: комплект дървени кубчета, атрактивна сортировачка или дървена количка? За начало трябва да подчертаете определени видове дървени играчки и едва след това да продължите с покупката.

Азбуки и сортери.

Настолни игри и пъзели.

Музикални инструменти със страхотно звучене.

Логически играчки, серпантини и книжки за оцветяване.

Лабиринти и други

Всички играчки, изработени от дърво, са допълнително ярко оцветени от безопасни материали, за да привлекат максимално внимание и да стимулират играта. С помощта на такива логически играчки всяко дете стимулира паметта си, развива фините двигателни умения на ръцете и пръстите, а също така включва въображение за игра. Всичко това помага за развитието на интелигентността.

Прочетете още

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай