Click for more products.
No products were found.

Дървен Монесори комплект за сортиране по цветове с фигури, купички и аксесоари

Код на продукта:
4307
Дървен Монесори комплект за сортиране по цветове с фигури, купички и аксесоари    Виж пълното описание
28,50 лв.
Харесвам0
Добави в списъка с желани
You may also like
No items
Описание



Дървен комплект за сортиране по цветове с купички и аксесоари

Превърнете ученето в игра с този цветен и многофункционален комплект, предназначен да развива ключови умения у вашето дете. Този комплект, състоящ се от 7 дървени цветни топки, 7 фгурки и подходящи чашки, осигурява забавно обучение за разпознаване и съчетаване на цветовете. Дървената лъжица ще направи заниманието по-предизвикателно. Вашето малко дете ще развие и упражни фините двигателни умения, както и добрата координация ръка-око. Въведете броенето като допълнителна дейност. 

Подобряване на координацията и прецизността: Комплектът включва лъжица и щипка, които насърчават развитието на фината моторика и координацията око-ръка. В новата версия децата могат да манипулират топчетата по два начина – чрез загребване и захващане.

Монесори магията на сортирането по цветове: Стимулира ранното когнитивно развитие и разпознаването на цветове чрез интерактивна игра. Този комплект насърчава умението за сортиране, което е полезно както в ежедневието, така и в работата.

Нашият Дървен комплект за сортиране по цветове не е просто играчка – той е инструмент, който развива организираността, ефективността и любовта към откриването още от ранна възраст. Включвайки игривото учене, комплектът насърчава изследването на цветове и форми, като прави ученето забавно и интерактивно.

Този продукт е перфектен избор за родители, които търсят образователни играчки, които не само забавляват, но и стимулират умственото и физическото развитие на децата.

Комплектът включва:

7 дървени фигурки

7 x цветни топки за сортиране

7 x дървени чашки

1 x дървена купа

1 x дървена лъжица

1 дървена щипка

1 x ленена торбичка

Read moreShow less
Подробности за продукта
4307

Ревю за продукта

Средна оценка

0.0
0 Ревю
★★★★★ Отлично 0
★★★★☆ Добро 0
★★★☆☆ Средно 0
★★☆☆☆ Лошо 0
★☆☆☆☆ Ужасно 0

  • Ревюта (0)
  • Въпроси и отговори (0)

Меню

Menu

Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими продукти.

Sign in

Създайте безплатен акаунт, за да използвате списъци с желани продукти.

Sign in