Click for more products.
No products were found.

USB електрическо точило за ножове Electro Sharpener Pro

Код на продукта:
3725
Точила за заточване на ножове захранващо се на ток, посредством USB кабел. Точилото може да бъде включено директно към електрическата мрежа, но ще ви е нужен допълнителен USB адаптер за 220V    Виж пълното описание
15,00 лв.

Must-have accessories

Допълнителни аксесоари

USB адаптер за 220V
USB адаптер за 220V
3,00 лв.
Харесвам1
Добави в списъка с желани
You may also like
Описание



USB електрическо точило за ножове Electro Sharpener Pro с 3 резервни заточващи се глави

Наточете всяко острие за секунди с Electric Sharpener Pro

Заточените ножове в кухнята са важни за всяка домакиня при готвене. Тъпите ножове не само развалят настроението, но са и опасни. Опитвайки се да нарежете дори обикновен хляб с тъп нож, е много лесно да се нараните. Но ако в къщи имате електрическо точило за ножове, тогава процесът на заточване става лесен и безопасен дори за неопитен потребител. 

✅ Наточете всяко острие за рекордно кратко време. Точилото заточва вашите ножове за няколко секунди, връщайки ги до 100% ефективност, без да се налага да се напрягате или да рискувате да се нараните по време на процеса на заточване. Има волфрамов карбид в частта, отговорна за заточването на остриетата, което възстановява режещия ръб по много по-практичен и по-бърз начин.

✅ Лесен за боравене и супер практичен. Ако някога сте използвали ръчно точило, знаете колко стресиращо е да продължите да търкате ножа в метала, докато се възвърне режещия ръб - което отнема много време, за да се случи, а когато се случи, острието все още е неефективно. Електрическото точило Pro ще ви спести тези усилия, значително ще намали времето, което прекарвате в кухнята и ще направи рецептите ви много по-практични.

✅ Най-универсалното точило на пазара. Гладки или назъбени ножове, ножици, джобни ножове, мачете: Изостря всичко и прави живота ви много по-лесен - без да поврежда или износва острието твърде много, което значително удължава живота на острието. Ще спрете да харчите за нови прибори и ще оставите тези, които вече имате, с ефективността на току-що излезли от магазина!

✅ Проектиран с мисъл за вашата безопасност. С Electric Sharpener Pro рискът да се нараните при заточване е почти нулев! Цялата форма на точилото е проектирана точно, за да запази вашата безопасност, докато го използвате, осигурявайки ви много по-спокойно боравене. Какъвто и тип острие да е: ръцете ви ще бъдат защитени (което далеч не е така, ако продължите да използвате тъпи ножове).

Незаменимо точило за вас, които не обичате да губите време в готвене!

Спецификации:

Захранване: 5V 2A USB

*За захранване от ел мрежа на 220V ви е нужен допълнителен адаптер

Размери: 23.5*9*6.5

Цвят: бял

Комплектът съдържа:

Точило за ножове с USB кабел - 1 брой

Заточващи се глави - 1 броя

Read moreShow less
Подробности за продукта
3725

Ревю за продукта

Средна оценка

5.0
1 Ревю
★★★★★ Отлично 1
★★★★☆ Добро 0
★★★☆☆ Средно 0
★★☆☆☆ Лошо 0
★☆☆☆☆ Ужасно 0

  • Ревюта (1)
  • Въпроси и отговори (0)

Меню

Menu

Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими продукти.

Sign in

Създайте безплатен акаунт, за да използвате списъци с желани продукти.

Sign in