Click for more products.
No products were found.

Дървена детска игра мини боулинг

Код на продукта:
3672
Вземете цялото удоволствие от боулинга в компактен размер върху плота на масата. Тази преносима игра в джобен формат може да се използва на бюрото ви, у дома, в офиса или на парти. Лесна за игра, но трудна за побеждаване - това я прави забавна и за деца, и възрастни.    Виж пълното описание
9,90 лв.
Харесвам0
Добави в списъка с желани
You may also like
23,90 лв.

Забавна Монтесори играчка везна с форма на маймунка, жаба или крава за лесно учене на цифрите и смятане. Образователна семейна игра Аз уча цифрите за момчета и момичета

Описание



Мини боулинг дървена играчка

Вземете цялото удоволствие от боулинга в компактен размер върху плота на масата. Тази преносима игра в джобен формат може да се използва на бюрото ви, у дома, в офиса или на парти. Лесна за игра, но трудна за побеждаване - това я прави забавна и за деца, и възрастни.

Описание

Дървена детска игра мини боулинг помага на децата да развият интелигентност, координация между ръцете и очите, да подобрят ловкостта и прецизността си. Тази игра позволява на децата да развиват своята на интелигентност чрез забавна игра. Подходяща е за деца над 4 години.

Дървена детска игра мини боулинг е изработена от безопасни и нетоксични дървени материали, повърхността и е гладка и можете да сте сигурни, че вашето дете няма да се нарани, докато играе с нея. Поради малките си части тази игра не е подходяща за деца под 4 години, тъй като те могат да погълнат части от нея.

Дървена детска игра мини боулинг е интерактивна игра, която насърчава взаимоотношенията родител-дете. Настолният мини боулинг е лесен за игра.  Едновременно с това той предлага предизвикателство със състезателен характер, което ще е интересно и за родителите, и за децата.

Дървена детска игра мини боулинг е подходяща за семейни вечери, партита и други поводи. Този комплект е малък и компактен и можете да го вземете със себе си, където и да отидете.

Играйте със семейството и приятелите на мини боулинг:

Момчета и момичета, деца и възрастни и всички членове на семейството могат да играят на тази страхотна дървена детска игра мини боулинг у дома, в офиса или на парти.

С размер  Д 29.8 х Ш 10.2 х В 4.5см. дървената детска игра мини боулинг е лесна за пренасяне и инсталиране и забавна за използване.

Традиционна игра, просто подредете играта върху плота и сте готови да играете за секунди.

Забавна игра

Играта на боулинг е лесна за настройка и забавна за игра. Поставете дървената основа върху равна повърхност; поставете 10 мини кегли, поставете рампата в желаната посока, търкулнете топката надолу.

Най-високо качество

Дървена детска игра мини боулинг е изработена от висококачествено дърво, без да уврежда околната среда. Цветовете няма да избледнеят. Тя е проектирана да издържа на продължтелна употреба, което гарантира нейната издръжливост и дълготрайност.

Безопасен материал

За изработката на дървена детска игра мини боулинг е използвана висококачествена дървесина, която е нетоксична и безопасна. Боята е на водна основа, без токсични химикали и напълно безопасна. Нашата играчка за мини боулинг е безвредна за човешкото здраве и е подходяща за деца. Тя е гладко полирана без остри ръбове, което я прави приятна на допир и елиминира опсаността от нараняване.

Удобна игра

Дървена детска игра мини боулинг е достатъчно компактна, за да можете да я пренасяте и инсталирате лесно. Всеки може да се забавлява в къщи със семейството, в офиса или на парти. Едновременно с това тя предлага интересен състезателен елемент и можете да си устройвате състезания с децата, с приятелите и колегите си, които ще ви донесат много вълнения и споделени емоции.

Информация за продукта

Материал: дърво

Размери на дъската: Д 29.8 х Ш 10.2 х  В 4.5

Размери на кеглите: 3 х 1.2 см

Стоманено топче с диаметър: 1.5 см

Read moreShow less
Подробности за продукта
3672

Ревю за продукта

Средна оценка

0.0
0 Ревю
★★★★★ Отлично 0
★★★★☆ Добро 0
★★★☆☆ Средно 0
★★☆☆☆ Лошо 0
★☆☆☆☆ Ужасно 0

  • Ревюта (0)
  • Въпроси и отговори (0)

Меню

Menu

Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими продукти.

Sign in

Създайте безплатен акаунт, за да използвате списъци с желани продукти.

Sign in