Click for more products.
No products were found.

Аспиратор за нос за изсмукване с уста

Код на продукта:
3712
Аспиратор за почистване на нос чрез изсмукване с уста    Виж пълното описание
3,40 лв.
Харесвам0
Добави в списъка с желани
You may also like
Описание



Аспиратор за почистване на нос с маркуче за изсмукване с уста

Аксесоар като аспиратор за нос с маркуче ще помогне за минимизиране на дискомфорта за тези деца, които не могат да издухат носа си свободно. Важно е да се избягва натрупването на слуз, за ​​да се избегнат вторични усложнения като кашлица и ушни инфекции. Аспираторът ще ви позволи бързо и ефективно да премахнете слузта от носа и да улесните дишането на детето.

За удобство по време на употреба е предвидена формата на накрайника на аспиратора. Той е специално адаптиран към формата на носа на детето, така че аспираторът не навлиза твърде дълбоко и не наранява. Раздразнението и нараняването са сведени до минимум поради факта, че накрайникът е изработен от мек силикон. Това е важен нюанс, тъй като децата често се държат и обръщат глави, докато използват аспиратора. Можете да регулирате интензивността на засмукване, за да не причинявате дискомфорт на детето. 

Просто трябва да вкарате върха в ноздрата на бебето, да покриете другата ноздра с ръка и да поставите върха на силиконовата тръба в устата си, след което да засмучете въздух  - натрупванията на лигавицата ще бъдат отстранени без затруднения. Освен това се почиства лесно - просто измийте обилно аспиратора с неутрални почистващи препарати и изплакнете. Много е удобно, че няма нужда от смяна на филтри или батерии.

Материал: силикон и ABS

Дължина на маркучето: 19 см

Отвор на силиконовия накрайник за нослето: 3мм

Диаметър на мущука за уста: 1 см.

Read moreShow less
Подробности за продукта
3712

Ревю за продукта

Средна оценка

0.0
0 Ревю
★★★★★ Отлично 0
★★★★☆ Добро 0
★★★☆☆ Средно 0
★★☆☆☆ Лошо 0
★☆☆☆☆ Ужасно 0

  • Ревюта (0)
  • Въпроси и отговори (0)

Меню

Menu

Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими продукти.

Sign in

Създайте безплатен акаунт, за да използвате списъци с желани продукти.

Sign in