Click for more products.
No products were found.

Голям хамак за котки с вендузи за прозорец - с черна мрежеста постелка 66*40см

Код на продукта:
4302
Хамак за котки с вендузи за прозорец - с черна мрежеста постелка 66*40см    Виж пълното описание
24,00 лв.
Харесвам0
Добави в списъка с желани
You may also like
Описание



Хамак за котки с вендузи за прозорец - с черна мрежеста постелка 66*40см

Леглата за котки и малки кучета за прозорци и други повърхности са отличен избор за тези, които искат да осигурят на домашния си любимец удобна и интересна почивка. Окаченият хамак ще направи почивката на вашия космат приятел още по-приятна. Благодарение на него цветята на перваза на прозореца вече няма да ви пречат и ще можете да се наслаждавате на красивата гледка заедно с домашния си любимец.

Освен с големия размер на хамака 66*40см, друго негово предимство е неговата мрежеста част, която не запарва и се почиства изключително лесно.

Леглата тип хамак ще позволят на домашния ви любимец да наблюдава околния живот през стъклото. Това е особено полезно, когато домашните любимци се намират в затворено помещение и нямат възможност да се разхождат навън.

Едно от предимствата на този модел е, че може да се монтира на различни повърхности. Хамакът е лесен за окачване и остава стабилно на мястото си благодарение на вендузите. Можете да го поставите на прозорец, стъклена повърхност или на всеки друг подходящ терен.

Изработен от здрави материали, той може да издържи до 20 кг, което го прави подходящ за котки от всички породи, малки кучета и гризачи. Можете да сте сигурни, че вашият домашен любимец ще се чувства удобно и в безопасност.

Конструкцията на хамака е лесна и бърза за сглобяване. Комплектът се предлага с инструкции, които ще ви помогнат да го инсталирате за кратко време. Преди да закрепите хамака, препоръчваме да измиете и обезмаслите прозореца със спиртен разтвор за по-добро прилепване към вендузите.

Характеристики:

Монтаж: чрез вакуум вендузи ( 4 броя )

Максимално натоварване: до 35 кг

Размер на хамака: 60 х 40 см

Материал: метал, пластмаса, PVC мрежа

Цвят: черен (на мрежестата част)

Read moreShow less
Подробности за продукта
4302

Ревю за продукта

Средна оценка

0.0
0 Ревю
★★★★★ Отлично 0
★★★★☆ Добро 0
★★★☆☆ Средно 0
★★☆☆☆ Лошо 0
★☆☆☆☆ Ужасно 0

  • Ревюта (0)
  • Въпроси и отговори (0)

Меню

Menu

Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими продукти.

Sign in

Създайте безплатен акаунт, за да използвате списъци с желани продукти.

Sign in