Click for more products.
No products were found.

Раница за пренасяне на котки с голями странични прозорци - 46x32x32 см

Код на продукта:
4326
Раница за пренасяне на котки с голями странични прозорци - Размери: 46 х 32 х 32 см    Виж пълното описание
35,90 лв.
Харесвам0
Добави в списъка с желани
You may also like
15,80 лв.
(3)

Двойна купа за котешка храна и вода. Купичките се поставят на специална стойка, наклонена под ъгъл от 15 градуса към животното, което улеснява приемането на вода и храна. Добре обмислената структура на стойката предотвратява разливането на водата и разпръскването на храната. Прозрачните купи улесняват проверката на количеството храна, останала във вътрешността.

Описание



Раница за пренасяне на котки с голями странични прозорци - 46 х 32 х 32 см

Тази преносима раница за котки е идеалният избор за комфортни и сигурни пътувания на вашия любимец. Със своята регулируема сенник завеса, тя предоставя уютно място за котката, особено когато е под стрес или в непозната среда. Просто спуснете завесата, за да създадете усещане за сигурност и намалите тревожността на животното.

Основни характеристики:

Големи странични прозорци с въздушна мрежа – осигуряват отлична вентилация и свеж въздух, дори когато завесата е спусната.

Защита от надраскване – мрежата и вътрешната част на раницата са изработени от висококачествени материали, които предотвратяват наранявания от нокти.

Регулируем сенник – предлага избор между отворен изглед за кучета и затворено пространство за котки, нуждаещи се от спокойствие.

Многофункционален дизайн – подходящ както за котки до 10 кг, така и за малки кучета, осигуряващ комфорт при разходки, посещения при ветеринар или пътувания.

Удобство за собственика:

Регулируема и сваляща се презрамка – лесно регулиране за максимален комфорт при носене.

Лесен достъп и почистване – страничните панели могат да се отварят напълно, а анти-надраскващата подложка се отстранява и измива лесно.

Универсална употреба:

Подходяща за пътуване с кола, влак или самолет, тази раница е идеалният спътник при дълги или кратки пътувания. Изработена от издръжливи и дишащи материали, тя осигурява на домашния любимец комфорт както на закрито, така и на открито.

Безопасност: Благодарение на сигурната външна закопчалка, раницата предотвратява неочаквано изскачане на вашето коте, дори при дълги разходки.

Защо да изберете нашата раница за котки?

Тази лека и удобна раница за котки съчетава всичко необходимо за сигурни и спокойни пътувания – от защита от стрес до отлична вентилация. Перфектна за собственици на котки и малки кучета, които търсят удобство и стил в едно.

Размери: 46 х 32 х 32 см

Цвят: сив

Read moreShow less
Подробности за продукта
4326

Ревю за продукта

Средна оценка

0.0
0 Ревю
★★★★★ Отлично 0
★★★★☆ Добро 0
★★★☆☆ Средно 0
★★☆☆☆ Лошо 0
★☆☆☆☆ Ужасно 0

  • Ревюта (0)
  • Въпроси и отговори (0)

Меню

Menu

Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими продукти.

Sign in

Създайте безплатен акаунт, за да използвате списъци с желани продукти.

Sign in