Click for more products.
No products were found.

Транспортна чанта за котка или куче с дишащи мрежи - размер 50*34*34cm

Код на продукта:
4325
Транспортна чанта за котка или куче с дишащи мрежи - размер 50*34*34cm    Виж пълното описание
33,60 лв.
ЦВЯТ
  • ЧЕРЕН
  • РОЗОВ
  • СИВ
Харесвам0
Добави в списъка с желани
You may also like
15,80 лв.
(3)

Двойна купа за котешка храна и вода. Купичките се поставят на специална стойка, наклонена под ъгъл от 15 градуса към животното, което улеснява приемането на вода и храна. Добре обмислената структура на стойката предотвратява разливането на водата и разпръскването на храната. Прозрачните купи улесняват проверката на количеството храна, останала във вътрешността.

Описание



Транспортна чанта за котка или куче с дишащи мрежи - размер 50*34*34cm

Транспортната чанта за домашни любимци с дишащи мрежи предлага идеално решение за сигурно и удобно пренасяне на котки и малки до средни породи кучета. Чантата е снабдена с големи мрежести панели, които осигуряват отлична вентилация и постоянен приток на свеж въздух, като същевременно позволяват на животното да наблюдава околната среда и да се чувства по-малко стресирано по време на пътуване. Здравите ципове на горната и страничната част позволяват лесен достъп, а меката вътрешна постелка осигурява комфорт за домашния любимец.

Чантата е изработена от висококачествени, издръжливи материали, което я прави подходяща за редовна употреба и дълги пътувания. Също така, тя разполага с удобни дръжки и регулируема презрамка за носене през рамо, което я прави лесна за пренасяне както в ръка, така и на рамо. Компактният дизайн и лекото тегло я правят удобна за съхранение и идеална за използване като ръчен багаж при авиопътувания.

Тази чанта комбинира стилен външен вид с функционалност и практичност, като предоставя сигурно и удобно решение за всякакви пътувания с домашни любимци.

Размери на чантата: 50*34*34 cm

Read moreShow less
14,90 лв.
Статив трипод за фотоапарат, телефон, екшън камера и други. Посочената цена е САМО за трипода. Другите аксесоари показани на някои от снимките, като държач за телефон, държач за GoPro, блутут дистанционно и калъф за...
Подробности за продукта
43254683

Конкретни референции

EAN13
43254683

Ревю за продукта

Средна оценка

0.0
0 Ревю
★★★★★ Отлично 0
★★★★☆ Добро 0
★★★☆☆ Средно 0
★★☆☆☆ Лошо 0
★☆☆☆☆ Ужасно 0

  • Ревюта (0)
  • Въпроси и отговори (0)

Меню

Menu

Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими продукти.

Sign in

Създайте безплатен акаунт, за да използвате списъци с желани продукти.

Sign in