Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Ултразвуков ел. уред против комари и мухи

Ел. уред против комари и мухи

19,00 лв.
С вкл. данък
Код на продукта:
801
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
ОписаниеЕлектрически ултразвуков уред против комари и мухи - модел 801

Устройство за борба с насекомите - интелигентен ултразвуков гонач на комари и насекоми, захранван от 220V-та мрежа. Този уред съдържа разполага с две технологии за въздействие върху насекомите - ултразвукова и електромагнитен резонас.

Уреда е предназначен за прогонване на комарите и насекомите от малките пространства, като апартаменти и офиси, малки магазинчета, двуетажни къщи. Ултразвуковият гонач е напълно безопасен за хората и животните, не излъчва никакви миризми или химикали, и 90% от хората не го чуват.

Принципът на действие на ултразвуковия уред се изразява в излъчване на звук с определена честота, която не се улавя от човешкото ухо, но е непоносима за комарите. Чувайки подобен ултразвук - естествената реакция на насекомите е колкото се може по-скоро да се отдалечат от източника на звука.

Вече досадните комари не могат да развалят почивката Ви - прогонете ги с помощта на съвременните безопасни технологии - ултразвуковия прогонвач. За разлика от други разпространени средства и химически въздействия - ултразвуковият уред не съдържа токсични съединения, не е отровен, след него не е необходимо да се събират мъртви насекоми, нито е капан за насекомите, а просто ги прогонва от дома Ви.

Ултразвуковият уред може да се използва: в къщата, апартамента, кухнята, в ресторанти и кафенета, ферми, предприятия. Устройството има няколко режима на работа: ултразвук за прогонване на женските комари, ултразвук за прогонване на мъжките и женски комари и общ режим, за прогонване на повечето насекоми.

Предимства на уреда за прогонване на комари и мухи и други насекоми:

Безвреден за хората и домашните любимци
Без пестициди и химикали
Прогонва, без да убива насекомите
Няма нужда от сменяеми пълнители или други консумативи
Подходящ за помещения с площ до 150 кв.м
Захранва се от електрическата мрежа на 220VПодробности за продукта
801
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай