Ултразвуков ел. уред против комари и мухи

801

Нов продукт

19,00 лв

Ел. уред против комари и мухи


Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Повече информацияЕлектрически ултразвуков уред против комари и мухи - модел 801

Устройство за борба с насекомите - интелигентен ултразвуков гонач на комари и насекоми, захранван от 220V-та мрежа. Този уред съдържа разполага с две технологии за въздействие върху насекомите - ултразвукова и електромагнитен резонас.

Уреда е предназначен за прогонване на комарите и насекомите от малките пространства, като апартаменти и офиси, малки магазинчета, двуетажни къщи. Ултразвуковият гонач е напълно безопасен за хората и животните, не излъчва никакви миризми или химикали, и 90% от хората не го чуват.

Принципът на действие на ултразвуковия уред се изразява в излъчване на звук с определена честота, която не се улавя от човешкото ухо, но е непоносима за комарите. Чувайки подобен ултразвук - естествената реакция на насекомите е колкото се може по-скоро да се отдалечат от източника на звука.

Вече досадните комари не могат да развалят почивката Ви - прогонете ги с помощта на съвременните безопасни технологии - ултразвуковия прогонвач. За разлика от други разпространени средства и химически въздействия - ултразвуковият уред не съдържа токсични съединения, не е отровен, след него не е необходимо да се събират мъртви насекоми, нито е капан за насекомите, а просто ги прогонва от дома Ви.

Ултразвуковият уред може да се използва: в къщата, апартамента, кухнята, в ресторанти и кафенета, ферми, предприятия. Устройството има няколко режима на работа: ултразвук за прогонване на женските комари, ултразвук за прогонване на мъжките и женски комари и общ режим, за прогонване на повечето насекоми.

Предимства на уреда за прогонване на комари и мухи:

Безвреден за хората и домашните любимци
Без пестициди и химикали
Прогонва, без да убива насекомите
Няма нужда от сменяеми пълнители или други консумативи
Подходящ за помещения с площ до 150 кв.м
Захранва се от електрическата мрежа на 220V

Отзиви

Напишете отзив

УРЕД ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ

УРЕД ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ

уред против хлебарки

Напишете отзив

Related Products