Плуваща рибка робот - Happy fish

Нов продукт

9,00 лв

Плуващи рибки робот


Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Повече информация

 

 

Плуващи рибки робот - Happy Fish

Подобни на истинските, и по външен вид, и по движения, страхотните рибки “Happy Fish” ще ви последват навсякъде! Докато се къпете във ваната, докато си правите масаж на краката или просто сте си напълнили вазата за цветя – стига да има вода, те са там! Без да ги навивате или зареждате предварително, те имат специален сензор, който реагира с водата и веднъж попаднали вътре, те оживяват като истински рибки! Благодарение на плавните си движения, те ще заобикалят подводните обекти и докосвайки се до стените на съда, в който са поставени, сладките Хепи фиш веднага ще сменят посоката си на движение. И тук идва една забавна подробност: за да ги изключите просто се опитайте да ги хванете в кепче или просто да ги извадите от водата. Излизайки на сухо, подобно на истинските рибки, те ще продължат да си движат перките, докато напълно не изсъхнат, а само след няколко секунди отново ще бъдат неподвижни. Въпреки това, не се препоръчва да използвате кърпи за подсушаване, тъй като биха могли да наранят специалната бързо съхнеща повърхност или сензорите на рибката-робот. За да ѝ се любувате, когато не плува, можете да поставите рибката върху специалната поставка.

 

Рибката плува с две батерии LR44, които издържат в режим на работа около 2 часа. Освен включените в комплекта, ще получите и още 2 батерии бонус.

Ако рибката плува само на повърхността, можете да добавите малко топче-тежест в горната част на отделението за батериите и в зависимост от него, тя ще потъне.

Не се препоръчва да пускате рибките “Happy Fish” в аквариум с истински рибки.


Материал: ABS+TPR
Батерии: 1.5V/140mA LR44*4 (включени)
Размери на рибката: 7.5х2х3.5 см
Работен цикъл: до 2 часа

 

Отзиви

Напишете отзив

Интерактивна Образователна играчка Tom Cat - таблет

Интерактивна Образователна играчка Tom Cat - таблет

Интерактивна Образователна играчка Tom Cat - таблет

Напишете отзив

Аксесоари

Нощна лампа Костенурка

14,83 лв 21,49 лв -31%
Намалена цена!
Наличен

Говорещия Том играчка - Малък

20,00 лв
Наличен

Related Products

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: