Fidget Spinner Bulgaria - фиджет спинър

Нов продукт

2,61 лв

3,95 лв

-34%

Hand Spinner - хенд спинер България


Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Повече информацияФиджет спинер - Fidget Spinner Bulgaria (НАЙ-ДОБРА ЦЕНА) е най-новата, антистрес и забавна играчка в Bulgaria. Играчката е известна и още като: Hand Spinner (хенд спинър) или Finger spinner (фингер спинер) - Най-добрата цена за България 5.91лв. 

ПРЕДЛАГАМЕ НАЙ-ГОЛЯМОТО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ СПИНЪРИ ЗА БЪЛГАРИЯ. МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ, КАТО КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ СНИМКАТА:


Стресът е навсякъде около нас. Докато пътуваме, в задръстване сме, чакаме нещо или някого, или просто се нуждаем от освобождаване на напрежението. Вместо да посягате към кутията с цигари, ви предлагаме доста по-безвреден и дори забавен начин - Fidget Tri-Spinner. Тази играчка е изключително подходяща, когато ви е скучно, имате много свободно време или искате да се разсеете от напрежението. Просто натискате бутона в средата и държите ума си далеч от неприятни мисли, а ръцете си – от вредни продукти.

Антистрес играчката е страхотен избор и за офиса. В обедната почивка или просто, когато сте зациклили и не виждате решението. След като релаксирате с помощта на Fidget Tri-Spinner, сме сигурни, че ще успеете да се справите с всяко предизвикателство.

Предимства на антистрес играчка – спинър:

• Над 2 мин. въртене само с едно завъртане;
• Освобождава от нервното напрежение;
• Релаксира ума;
• Осигурява забавление;
• Компактна и лека конструкция;
• Устойчиви материали.Отзиви

Напишете отзив

Двуцветен фиджет спинър - модел черно бял

Двуцветен фиджет спинър - модел черно бял

Фиджет спинер цена бг

Напишете отзив

Related Products

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: