Проследяващо устройство за кола

Код на продукта:
ST901
Проследяващо устройство GPS тракер за кола със сим карта    Виж пълното описание
39,90 лв.

СХОДНИ ПРОДУКТИ

GPS тракер за кола 39,90 лв.
   * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
   * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
   Любими1
   Добави в списък с желания
   Препоръчваме ви
   Описание   Проследяващо устройство GPS тракер за кола със сим карта

   Представяме ви един изключително качествен и полезен продукт за всички шофьори - проследяващо устройство за коли и камиони с включено безплатно следене в реално време! Като казваме безплатно имаме предвид напълно безплатно (без такси) и неограничено. Проследяването е онлайн, като се целта трябва да посетите конкретен сайт, който ще бъде посочен в инструкциите. Необходими са следните данни: потребителско име или т. нар. ID number и парола. Информацията за потребителското име е изписано на белия етикет на самото устройство, а фабричната парола е 123456 (може да се сменя).

   Следенето може да се извършва и през мобилни устройства на Android и iOS. За целта е необходимо да бъде инсталирано приложение. GPS тракерът за коли и камиони се свързва директно към ел. инсталацията на автомобила. Може да се монтира на всяка марка и модел - под капака на двигателя или на друго скрито място чрез допълнителни кабели. За да работи безпроблемно трябва да е свързано към верига с постоянен ток. Вградената батерия е 150 mAh и издържа до 4 часа. Нейната основна роля е да изпрати предупредителен SMS в случай на прекъсване на захранването. По този начин имате няколко часа да засечете и проследите автомобила.

   Този GPS тракер за коли и камиони работи със SIM карта и може да се използва дори без приложение и без интернет! Набирате номера на SIM картата в тракера (напълно безплатно), връзката се прекъсва автоматично след първото позвъняване и до няколко секунди получавате SMS, съдържащ следната информация: координати и линк към google maps, нивото на батерията и скоростта на МПС-то. Закупуването на този продукт направо си е разумна и дългосрочна инвестиция. Пробвайте го. Няма да съжалявате!

   Подробности за продукта
   ST901
   Отзиви
   No comments

   Категории

   Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

   Създай

   Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

   Създай