Парктроник за кола с 4 датчика

Нов продукт

30,00 лв

Парктроник с 4 датчика - пълен комплект


Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Повече информация

 

 

Парктроник за кола с 4 датчика

Парктроник за автомобил - помощно средство, което подава светлинни и звукови сигнали към водача при намаляване отстояние от задна броня на автомобила до прегради.

Характеристика:

* Автоматично включване на системата при включване на заден ход на автомобила. Автотестване и начало на отчитане на данни - 0.5 сек.

* Покрива изцяло пространството зад автомобила благодарение на 4-те активни сензора. Най добро ниво на чувствителност има за обекти отстоящи от 0,3 м до 1,5 м;

* Забавяне на подаване на сигнал от сензора до дисплея - 0.08 сек.

* Системата за индикация включва комплект от по 7 LCD цветни светодиода (за отстояние от ляво и от дясно) и LED дисплей с цифрово показание. Допълнителен зумер (диапазон 70-90 dB) при опасно малко отстояние.

* Датчиците (сензорите) са влагозащитени и могат да работят при температурен диапазон -40С до + 80С (при зацапване с кал следва да се почистват)КОМПЛЕКТА ВКЛЮЧВА:

  • 4бр. Сензори с кабел ( капсуловани и влагозащитени )
  • Електронен блок
  • Индикатор (със светодиоди и дисплей) за монтаж в зона на табло
  • Спомагателни пособия за монтажа ( инструкция, монтажни подложки и т.н.)
  • Фрезер ( комбинирана бургия ) за точно разпробиване и прецизен монтажВреме за монтаж - около 45 мин, без да е потребно техническо образование или висока сръчност. Паркотроника е великолепен аксесоар, изключително полезен в по-големи градове с проблеми в паркирането.Цената му е повече от разумна спрямо обичайните нива в специализирани сервизи и магазини.
 

 Инструкции за монтаж на парктроник можете да изтеглите от ТУК


 

Отзиви

Напишете отзив

3в1 Универсално USB зарядно 2.1A 1.0A

3в1 Универсално USB зарядно 2.1A 1.0A

Универсално зарядно за gsm

Напишете отзив

Related Products