Парктроник за кола с 4 датчика

Нов продукт

30,00 лв

Парктроник с 4 датчика - пълен комплект


Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Повече информация

 

 

Парктроник за кола с 4 датчика

Парктроник за автомобил - помощно средство, което подава светлинни и звукови сигнали към водача при намаляване отстояние от задна броня на автомобила до прегради.

Характеристика:

* Автоматично включване на системата при включване на заден ход на автомобила. Автотестване и начало на отчитане на данни - 0.5 сек.

* Покрива изцяло пространството зад автомобила благодарение на 4-те активни сензора. Най добро ниво на чувствителност има за обекти отстоящи от 0,3 м до 1,5 м;

* Забавяне на подаване на сигнал от сензора до дисплея - 0.08 сек.

* Системата за индикация включва комплект от по 7 LCD цветни светодиода (за отстояние от ляво и от дясно) и LED дисплей с цифрово показание. Допълнителен зумер (диапазон 70-90 dB) при опасно малко отстояние.

* Датчиците (сензорите) са влагозащитени и могат да работят при температурен диапазон -40С до + 80С (при зацапване с кал следва да се почистват)КОМПЛЕКТА ВКЛЮЧВА:

  • 4бр. Сензори с кабел ( капсуловани и влагозащитени )
  • Електронен блок
  • Индикатор (със светодиоди и дисплей) за монтаж в зона на табло
  • Спомагателни пособия за монтажа ( инструкция, монтажни подложки и т.н.)
  • Фрезер ( комбинирана бургия ) за точно разпробиване и прецизен монтажВреме за монтаж - около 45 мин, без да е потребно техническо образование или висока сръчност. Паркотроника е великолепен аксесоар, изключително полезен в по-големи градове с проблеми в паркирането.Цената му е повече от разумна спрямо обичайните нива в специализирани сервизи и магазини.
 

 Инструкции за монтаж на парктроник можете да изтеглите от ТУК


 

Отзиви

Напишете отзив

12V Аварийна лампа за кола с магнит

12V Аварийна лампа за кола с магнит

12V Аварийна лампа за кола с магнит

Напишете отзив

Related Products