Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

ТОЧИЛА ЗА НОЖОВЕ

Филтриране по
15,00 лв.
Точила за заточване на ножове захранващо се на ток, посредством USB кабел. Точилото може да бъде включено директно към електрическата мрежа, но ще ви е нужен допълнителен USB адаптер за 220V
Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Професионални точила за ножове, електрически, брусове, диамантени точила и др.

Избор на качествени точила за ножове в България - Най доброто точило за ножове

Точила за ножове

Дори най-добрият кухненски нож става по-малко остър в резултат на редовна му употреба; и ако по-рано беше необходимо да носите ножове в работилницата за заточване, днес тази процедура може да се извърши у дома. Асортиментът на електронния каталог на онлайн магазина "iskamBG.com" представя различни точила за ножове - инструменти, които ви позволяват да възстановите оригиналната острота на остриетата със собствените си ръце, без да имате специални умения.

Редовното заточване на домакинските ножове гарантира работоспособността на кухненските принадлежности. В допълнение към ножовете, устройствата за заточване ви позволяват да върнете необходимата острота:

ножици;

куки за риболов;

Ножове за косачки;

лопати;

джобни сгъваеми ножове

Ако искате да закупите висококачествено точило за ножове в България евтино, препоръчваме ви да се запознаете с електронния каталог на нашия уебсайт. Тук можете да се информирате за цените, да прочетете ревюта и кратки описания на всички артикули.

Предимства на съвременните точила за ножове

Издръжливост. Средно инструментът служи от две до десет години. Високото качество предотвратява ръждясването или шлайфането на оборудването.

Компактност. Лесен за транспортиране или прибиране в шкафа след заточване на острието.

Оригинален дизайн.

Лекота на използване. След като прочете инструкциите, клиентът бързо ще разбере как да използва покупката си. Предлагат се механични и електронни модели, както и гама точилки в зависимост от предпочитанията на купувача.

Достъпна цена на продуктите.

Наличието на специални маркировки за определяне на ъгъла на заточване.

На страниците на нашия каталог истинските перфекционисти ще могат да закупят точило за ножове и да постигнат перфектно заточване на острието. Ние ще ви дадем възможност да поръчате евтини качествени продукти и да спестите време в очакване на доставка до всеки посочен град на страната.

Всички стоки, представени в онлайн каталога, са винаги на склад, така че продажбата се извършва 24/7. Асортиментът се състои от продукти на известни и малко известни производители, различни по вид, размер и цена. Единственият параметър, който обединява всички продукти, представени на тази страница, е отличното качество.

Изберете и поръчайте най-добрите точила за ножове с доставка до всеки град.

Прочетете още

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай