Гъвкаво LED огледало с увеличение 10Х и захващане с вакуум

Огледало с LED светлина, увеличение 10Х, гъвкаво рамо и захващане с вакуум    Виж пълното описание
16,50 лв.
С вкл. данък
   * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
   * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
   Любими1
   Добави в списък с желания
   Препоръчваме ви
   Описание   Огледало с LED светлина, увеличение 10Х, гъвкаво рамо и захващане с вакуум - My Flexible Mirror

   My Flexible Mirror - Моето гъвкаво огледало - увеличително, осветено огледало, което можете да  закачите навсякъде!


   Моето гъвкаво огледало е перфектното, преносимо, регулируемо огледало, което можете да фиксирате към почти всяка повърхност. Гъвкавото рамо позволява да постигнете идеалния ъгъл за гримиране или бръснене, а с 10-кратното увеличение, комбинирано с вградените LED светлини, които напълно обграждат огледалото,  можете да видите всеки косъм, всяка пора и всеки детайл с перфектна 100% яснота без изкривяване. С вградена засмукваща вендуза, която ви позволява да фиксирате My Flexible Mirror навсякъде, където имате нужда, от гладки плочки за баня, по-големи огледала или дори стъклени прозорци и екрани. Можете да разчитате на My Flexible Mirror, да ви даде най-доброто отражение в най-добрите възможни условия и осветление, където и да сте.

   10-кратно увеличение, без изкривяване

   Предимството на допълнително огледало за бръснене, миене, гримиране или дори премахване на косми от лицето или оформяне на вежди е, че можете да получите далеч по-детайлно, увеличено отражение, което ви позволява да нанесете перфектна очна линия, червило или дори поставяне на контактни лещи и никога няма да пропуснете нито един косъм при бръснене, скубане или подстригване. Без допълнителното увеличение My Flexible Mirror няма да е по-добро от използването на стандартно огледало за стена, но увеличението може да доведе до изкривяване. Всички сме виждали изкривеното си изображение в увеличително огледало и това прави използването му трудно, а фокусирането още по-трудно. Удивителната оптична яснота и 100% огледало без изкривяване в My Flexible Mirror означава, че получавате всички предимства на увеличението, но никое от изкривяванията.

   Мек LED пръстен за кристално чисто отражение

   Гъвкавият дизайн на My Flexible Mirror ви позволява да го залепите към прозорец, огледало или плочка в точното положение и под правилния ъгъл, за да получите идеалните условия на осветление за всяка процедура, от която имате нужда. Но какво, ако няма налична светлина или е твърде тъмно, за да можете да видите каквито и да е детайли? Няма проблем -  огледалото е снабдено със светодиоди, така че дори и при най-дребния детайл няма да има сенки или объркващо насочено осветление и лицето ви ще бъде равномерно и ярко осветено по всяко време.

   Заключващият механизъм го държи сигурно на място

   Ние знаем, че използването на засмукване може да изглежда като ненадежден метод за фиксиране на предмети към гладки повърхности, затова сме вградили умен заключващ механизъм, който ви осигурява супер здраво задържане и не позволява на огледалото ви да се изплъзва или пада, докато го използвате.

   Спецификации:

   Увеличение 10Х;

   LED светлина с бутон за включване и изключване;

   Диаметър на огледалото: 17.5см;

   Дължина на гъвкавото рамо: 44см;

   Захранване: 3х ААА батерии (не са включени);

   Цвят: бял

   Подробности за продукта
   Отзиви
   No comments
   ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

   Категории

   Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

   Създай

   Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

   Създай