Click for more products.
No products were found.

Разтегателна прозрачна раница за гръб за транспортиране на котки

Код на продукта:
4327
45,60 лв.
ЦВЯТ
  • ЧЕРЕН
  • РОЗОВ
  • СИВ
Харесвам0
Добави в списъка с желани
You may also like
Описание



Разтегателна прозрачна раница за гръб за транспортиране на котки

Всеки собственик на домашен любимец се грижи за неговия комфорт и безопасност. Известно е също, че домашните любимци понякога пътуват с нас или изискват посещения при ветеринар, а понякога просто трябва да бъдат изолирани от другите, напр. след лечение или по време на заболяване. Уникална прозрачнараница, която може да се удължава,  създадена специално за собствениците на котки и кучета, които искат да осигурят на своите домашни любимци най-високо качество при пътуване.

Прозрачната раница е идеална за по-малки породи кучета, малки кученца, котки , зайци и морски свинчета. Това я прави изключително универсална. Можете да я използвате в много ситуации - при пътуване с кола, при посещения във ветеринарен кабинет или след процедури, когато животните имат нужда от спокойствие и изолация.

Голямо предимство на раницата е възможността да я носите на гръб - благодарение на това удобно решение можете лесно да носите раницата, докато двете ръце са свободни. Това е идеално решение за хора, пътуващи пеша или с велосипед. Допълнително раницата има удобни странични джобове за дребни предмети с отвор за кабела на слушалките!

Благодарение на вградените в раницата мрежи можете да разпънете раницата, за да е максимално удобна за вашия домашен любимец. Можете както да разширите основното отделение отпред, така и да разгънете изцяло гърба на раницата.

Вентилационните отвори и вентилационната мрежа в раницата осигуряват на вашия домашен любимец усещане за висок комфорт - изключително важно за болни и пухкави животни. Те ще могат да пътуват в блажено спокойствие - удобно и комфортно, което прави престоя извън дома, който достатъчно стресира нашите малки приятели, много по-приятен.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА РАНИЦАТА

✔️Достатъчна вентилация

✔️Укрепено дъно

✔️ Отварящ се страничен прозорец

✔️Височина: 41см

✔️Ширина: 32см

✔️Дълбочина: 22см

РАЗМЕРИ СЛЕД РАЗГЪВАНЕ

✔️Височина: 41см

✔️Ширина: 32см

✔️Дълбочина: 67см

Read moreShow less
Подробности за продукта
43274686

Конкретни референции

EAN13
43274686

Ревю за продукта

Средна оценка

0.0
0 Ревю
★★★★★ Отлично 0
★★★★☆ Добро 0
★★★☆☆ Средно 0
★★☆☆☆ Лошо 0
★☆☆☆☆ Ужасно 0

  • Ревюта (0)
  • Въпроси и отговори (0)

Меню

Menu

Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими продукти.

Sign in

Създайте безплатен акаунт, за да използвате списъци с желани продукти.

Sign in