Click for more products.
No products were found.

Електрически тирбушон за вино

Код на продукта:
2906
Автоматичен електрически тирбушон с акумулаторна батерия или на батерии    Виж пълното описание
27,90 лв.
МОДЕЛ
  • МОДЕЛ 2 - НА БАТЕРИИ 27,90 лв.
  • МОДЕЛ 2 С АКУМУЛАТОРНА БАТЕРИЯ 32,90 лв.
Харесвам0
Добави в списъка с желани
You may also like
Описание



Автоматичен електрически тирбушони за вино - работещ с батерии или с акумулаторна батерия зареждаща се със зарядно

Електрически тирбушон за вино, които улесняват живота. С този автоматичен електрически тирбушон ще отворите бутилка. бутилка от любимото ви вино за секунди, без да чупите тапата. Това устройство ще се превърне в незаменим помощник на всяко парти или семейно тържество. Изваждането на корковата таба от бутилката отнема 7-8 секунди и минимум усилия, което е абсолютно несравнимо със стандартен механичен тирбушон.

Отварянето на бутилки вино с този електрически тирбушон на практика не изисква физически усилия, така че дори една жена може лесно да се справи с устройството, а изваждането на корковата топа от бутилката отнема само 8 секунди. Ако ви е писнало да отваряте бутилки с импровизирани средства и да наранявате пръстите си с неудобни евтини тирбушони, тогава ще оцените неговите предимства!

Предлагаме 2 модела на електрически тирбушон за отваряне на вино, като и двата модела се предлагат с възможност за захранване с батерии. Модел 2 освен вариант за захранване с батерии, има и такъв с акумулаторна батерия. С нови батерии или с напълно заредена акумулаторна батерия, можете да отворите до 40 бутилки вино. Електрическите тирбушони са подходящи за всички бутилки вино със стандартна форма.

Електрически тирбушон за вино превръща едно просто действие в изискано шоу за гости! Подходящ е както за професионалисти, така и за любители, а за ценителите на виното ще бъде просто чудесен подарък.

Инструкции за ползване на електрическия тирбушон:

Преди да извадите тапата, отстранете защитното фолио от бутилката, като използвате ножа, който е включен в комплекта, и се уверете, че батерията на тирбушона е заредена.

Поставете тялото на тирбушона върху гърлото на бутилката. Уверете се, че корпусът на тирбушона винаги е изправен (ако тялото е под ъгъл спрямо бутилката, коркът няма да бъде изваден правилно).

Докато държите бутилката с едната ръка, а тирбушона с другата, натиснете бутона за пускане на тирбушона. Тирбушонът ще започне да се върти по посока на часовниковата стрелка, ще се вкопае в тапата и ще я извади.

Дръжте бутона натиснат, докато тирбушонът спре автоматично. След като извади корковата тапа, натиснете другия бутон за завъртане на спиралата обратно на часовниковата стрелка, за да извади тапата.

Комплектът включва:

Електрически тирбушон за отваряне на бутилки вино - 1бр.

Ножче за отстраняването на фолиото - 1бр

Read moreShow less
Подробности за продукта
29062953

Конкретни референции

EAN13
29062953

Ревю за продукта

Средна оценка

5.0
1 Ревю
★★★★★ Отлично 1
★★★★☆ Добро 0
★★★☆☆ Средно 0
★★☆☆☆ Лошо 0
★☆☆☆☆ Ужасно 0

  • Ревюта (1)
  • Въпроси и отговори (0)

Меню

Menu

Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими продукти.

Sign in

Създайте безплатен акаунт, за да използвате списъци с желани продукти.

Sign in