Click for more products.
No products were found.

Джобна сгъваема пътническа чанта

Код на продукта:
4195
Сгъваема джобна пътна чанта за ръчен    Виж пълното описание
18,00 лв.
ЦВЯТ
  • РОЗОВ
  • СИВ
  • ЛИЛАВ
  • СВЕТЛО СИН
  • ВИОЛЕТОВ
Харесвам0
Добави в списъка с желани
You may also like
Описание



Джобна сгъваема пътническа чанта

Джобна сгъваема чанта за пътуване: Открийте съвършенството в пътната си арсенал с тази универсална и практична сгъваема чанта. Съчетавайки изящество и функционалност, тя е проектирана да отговори на всички ваши пътнически изисквания.

Основното и предимство е във възможността за сгъване, което позволява оптимално усвояване на пространството. Когато се нуждаете от повече обем, разкопчайте долната част и незабавно ще разширите капацитета й. С множество джобове, тази чанта предлага организирано и прегледно съхранение, като същевременно подчертава вашата организация и стил.

СГЪВАЕМ ДИЗАЙН - Когато нямате нужда от чантата, можете да я сгънете за секунди и да спестите много място. Пасва идеално като ръчен багаж в самолета. Размери след сгъване: 28 × 18 × 4 см. Размери в разгънато състояние: 42 × 28 × 22 см. Размери при напълно разгънато състояние на чантата: 42 × 38 × 22 см. Това е чанта, която е най-добрият приятел на всяка жена.

С удобната фиксираща лента, чантата може лесно да се закрепи към куфара ви или бебешката количка, осигурявайки ви допълнително пространство и удобство при пътуване. Подсилени с шевове и влагоустойчива конструкция, тя е готова да се справи с всички предизвикателства на пътя, гарантирайки дълготрайна употреба.

Независимо дали сте на ежедневна работа, почивка или спонтанно пътуване, тази сгъваема чанта е незаменим партньор. Отличава се със своята универсалност, качество и издръжливост, готова да ви съпровожда всякъде и по всяко време.

Спецификация:

Материал: Оксфорд плат

Размери в сгънато състояние: 28 x 18 x 4 см

Размери в разгънато състояние: 42 x 28 x 10 см

Общи размери: 42 x 28 x 22 cm

Комплектът включва:

1 брой сгъваема пътническа чанта

Read moreShow less
Подробности за продукта
41954427

Конкретни референции

EAN13
41954427

Ревю за продукта

Средна оценка

5.0
1 Ревю
★★★★★ Отлично 1
★★★★☆ Добро 0
★★★☆☆ Средно 0
★★☆☆☆ Лошо 0
★☆☆☆☆ Ужасно 0

  • Ревюта (1)
  • Въпроси и отговори (0)

Меню

Menu

Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими продукти.

Sign in

Създайте безплатен акаунт, за да използвате списъци с желани продукти.

Sign in