Самозалепващо фолио за мебели

Код на продукта:
3008
Водоустойчиво фолио за кухня, врати, шкафове и други мебели. Облепване на стари мебели с фолио.    Виж пълното описание
9,90 лв.
МОДЕЛ
 • СИВ МРАМОР
 • WXL011
 • WXL19
 • WXL007
 • WXL002
 • WXL15
   * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
   * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
   Любими0
   Добави в списък с желания
   Препоръчваме ви
   Няма продукти
   Описание   Красиво самозалепващо се водоустойчиво фолио за кухня, врати, шкафове и други мебели или стени - цена за 3 метра

   Облепване на стари мебели с фолио с декоративно мебелно фолио - Няма нужда да се разделяте набързо със старите мебели, които са загубили своя представителен външен вид, особено ако все още са в състояние да се справят с функциите си. Направи си сам - с минимум средства и умения, можете сами да освежите старите мебели. Това няма да отнеме много време и усилия, а в замяна ще получите актуализиран интериор на дома си. Има просто и достъпно решение - самозалепващо се фолио, което става все по-популярно в наши дни.

   Огромно предимство е на нашето самозалепващо фолио за мебели е, че лесно може да се почистват от прах и леки замърсявания чрез избърсване с влажна кърпа.

   ★ Издръжлив и водоустойчив материал: Изработен от издръжлив PVC материал, екологичен, водоустойчив, лесен за почистване.

   ★ Подходящ за мебели, стени, врати и други гладки повърхности.

   ★ Лесен монтаж - само трябва да отлепите хартията от гърба на фолиото и да го залепите на желаната от вас повърхност.

   Цената е за ролка 3 метра и широчина 60 см.

   Съвети!

   Работната повърхност трябва да е равна, чиста и гладка. Неравностите, разхлабеният лак и боята трябва да бъдат отстранени с шкурка. Прахът и други замърсявания също трябва да бъдат премахнати. Ако ще нанасяте фолиото на стени, преди това е нужно да ги грундирате.

   Инструкции:

   Процесът на подготовка е завършен, можете да продължите с прилагането на холиото. Вземете едно от отрязаните парчета фолио и постепенно отстранете хартията от гърба, започвайки от горната част на фолиото. Това трябва да става постепенно и равномерно, около пет сантиметра. Необходимо е да залепите фолиото с лепкавата повърхност към мебелите и внимателно да изгладите фугата. След това бавно издърпайте хартията надолу и я извадете напълно. Ако всичко е направено правилно, фолиото ще залепне равномерно. Изгладете повърхността с ръка, за да предотвратите образуването на въздушни мехурчета под фолиото, докато постепенно дърпате хартията. Получените мехурчета се отстраняват чрез пробиване с тънка игла. Когато залепването завърши, точките на пробиване ще бъдат невидими.

   Подробности за продукта
   3008
   Отзиви
   No comments
   ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

   Категории

   Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

   Създай

   Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

   Създай