Скрита камера в дистанционно за кола

Шпионска камера в дистанционно ключодържател

20,00 лв.
С вкл. данък
ПАМЕТ
  • БЕЗ ПАМЕТ
  • 2GB КАРТА ПАМЕТ
  • 4GB КАРТА ПАМЕТ
  • 8GB КАРТА ПАМЕТ
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
ОписаниеСкрита камера в дистанционно  за аларма на кола

Този модел скрита камера позволява да направите както адио-видео запис в AVI формат с резолюция 720х480, така и снимки в JPEG формат с параметри 1280х1024. Устройството е снабдено и с халка за ключове за по-голяма достоверност. Уреда има и функция за дискретни снимки. Разполага с вградена зареждаема батерия, с която можете да правите запис до 2 часа с едно зареждане. Зареждането се осъществява посредством USB кабел свързан с компютър или зарядно на 220 V снабдено с USB изход. Времето за зареждане е относително и е около 2 часа. Времетраенето на запис на камерата варира спрямо големината на допълнителната карта памет, която ще поставите в дистанционното.

Спецификации:

- Не разполага с вградена памет;

- Слот за карта памет: Тип MICRO SD CARD/ T FLASH CARD от 128 MB до 16 GB (комплекта не включва карта памет);

- Изходен видео формат: AVI - Резолюция 720 x 480;

- Резолюция на снимките: 1280x1024 - формат JPG;

- Размери: 30 мм х 49 мм х 10 мм;

- Портове: USB 2.0 / USB 1.1;

- Тегло на камерата: 17 гр.;

- Захранване: вградена презареждаема батерия 280mha 3.7V.

Инструкции за употреба

Включване и запис:

Натиснете бутона за включване. Индикаторът, ще светне за постоянно, което покзва, че е в режим  на готовност. За запис на видео клип, натиснете продължително бутона за запис, докато индикаторът не премигне 3 пъти, след което угасва и записът на видео започва. За спиране на записа натиснете отново бутона за камерата единично, след което изключете от бутона за изключване. За направа на снимки: повторете същите стъпки, но не задържайте бутона за запис, а натискайте единично, след което индикаторът, ще премигне веднъж (снимката е готова) и отново, ще светне постоянно, индикирайки режим на готовност.

Зареждане:

При използване за пръв път оставете уреда да се зарежда за около 3-4 часа. По време на зареждането свети продължително жълта светлина, а при завършване на зареждането светлината изгася!

Трансфер на информация:

В режим на трансфер на информация от/към устройството, индикатора премигва бавно в жълто.

Режим "Готовност":

В режим на готовност светлинният индикатор светва за по-дълго. Когато картата с памет е пълна, индикацията е постоянна жълта светлина. При слаба батерия светлината става бавно премигваща.

Дата и час:

Настройката на точен час и дата на това устройство се извършва, като се създава предварително текстов файл с име tag.txt. В него запишете датата и часа в следния формат:

[date]
2013/02/12
19:05:00

Всичко трябва да се запише на нов ред, както е показано, за да може да се възприеме от устройството и да се възпроизведе на заснетите файлове от тази скрита камера. След това запишете файла в основната директория на ключодържателя. При следващото включване на камерата тя автоматично, ще си вземе настройките и ще изтрие файла. Ако не са сменени датата и часът и файлът не е изтрит, вероятно не е записан на правилното място или в подходящия формат.

Възможно е някои от камерите да не могат да сменят часа по описания начин. Това е заради разлика в софтуера. В този случай запишете файл с име TAG.txt и следното съдържание:

[Date]
2013 02 12
19 05 00


Спазвайте точно името и съдържанието!

Готов примерен файл можете да свалите от раздел "Изтегляния" непосредствено над описанието на този продукт! Не забравяйте да сверите часа във файла с актуален!

Комплектовка:

1 бр шпионска камера с форма на дистанционно за автомобил;

1 бр мини USB кабел;

1 бр инструкция на английски.

Тест на камерата:

Снимка

тест

 

Забележка:

Ако желаете и карта памет към комплекта, моля изберете я отделно с желания от Вас капацитет и я добавете към поръчката!

КОМПЛЕКТА СЪДЪРЖА:

1x Камера ключодържател.

1x usb кабел.

1x инструкция.

 

Подробности за продукта
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай