Подлакътник за бюро или маса

Нов продукт

17,00 лв

Подлакътник за бюро или маса


Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Повече информация

 

 

Изключително удобна,иновативна поставка за бюро,подлакътник,който се регуллира и нагажда според вашето желание.Премахва болките в ръката,разпределя равномерно тежестта и намалява локаризирания натиск върху китката.

Как работи: Намалява и елиминира постоянно напрежение върху мускулите в областта на шията, ръцете и раменетепри работа с компютър.

Зад неговата простота, на Restman Mini крие няколко полезни трикове. Тя може да се регулира до желаното положение и докато ръката е поставена върху подложката може да се застопори на мястото си. Това дава възможност за стабилност, когато с помощта на мишката. Когато не се използва, той може да се включи напълно настрани позволява лесен достъп до стола. Интересна особеност на Restman Mini е, че подложката може лесно да бъде премахнато и напълно отстранени.

The Restman Mini е нашият най-достъпен подлакътник. Това е едно чудесно допълнение за клавиатура използване, както добре. Две устройства могат да бъдат инсталирани (по един от всяка страна на клавиатурата), за да даде пълна подкрепа на предмишниците. Той работи много добре за лаптопи също. Както и при използване на само един подлакътник, както подлакътници могат да бъдат обърнати към бюрото, когато не се използва.

Облегалката за ръце е изключително портативен и инсталира лесно и бързо. Може да се разглобява за секунди и може лесно да се проведе в куфарче или чанта компютър. The Restman Mini е широко тествани за здравина и ние сме уверени , че при нормална употреба, не ще се счупи или счупи.

Поръчайте твоя сега и нека дискомфорт бъде нещо от миналото!

RestMan Мини уникални предимства: Равномерно разпределя теглото на цялата ръка и лакът Опростен дизайн гарантира лесно използване Може лесно да се завърта   Скосени отпред улеснява прехода към подложка за мишка Мека повърхност подложка осигурява допълнително удобство Технически характеристики: Лесно се свързва към компютърна маса  до 4,8 см (1.9in) дебели Изработени от здрава ABS пластмаса Не са  нужни инструменти

 

Дължина 29.0см

Ширина  13.5см

 

Отзиви

Напишете отзив

Мишка кола Ферари - Сива

Мишка кола Ферари - Сива

Тунинг Мишка кола Сива

Напишете отзив

Аксесоари

Безжични слушалки 5 в 1

22,00 лв 28,00 лв
Намалена цена!
Наличен

Охладителна подложка за лаптоп

8,00 лв 12,00 лв
Намалена цена!
Наличен

Безжична клавиатура и мишка - бяла

41,00 лв
Наличен

Related Products

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: