Подлакътник за бюро или маса

Подлакътник за бюро или маса    Виж пълното описание
12,50 лв.
   * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
   * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
   Любими7
   Добави в списък с желания
   Препоръчваме ви
   Описание

    

    

   Изключително удобна,иновативна поставка за бюро,подлакътник,който се регуллира и нагажда според вашето желание.Премахва болките в ръката,разпределя равномерно тежестта и намалява локаризирания натиск върху китката.

   Как работи: Намалява и елиминира постоянно напрежение върху мускулите в областта на шията, ръцете и раменетепри работа с компютър.

   Зад неговата простота, на Restman Mini крие няколко полезни трикове. Тя може да се регулира до желаното положение и докато ръката е поставена върху подложката може да се застопори на мястото си. Това дава възможност за стабилност, когато с помощта на мишката. Когато не се използва, той може да се включи напълно настрани позволява лесен достъп до стола. Интересна особеност на Restman Mini е, че подложката може лесно да бъде премахнато и напълно отстранени.

   The Restman Mini е нашият най-достъпен подлакътник. Това е едно чудесно допълнение за клавиатура използване, както добре. Две устройства могат да бъдат инсталирани (по един от всяка страна на клавиатурата), за да даде пълна подкрепа на предмишниците. Той работи много добре за лаптопи също. Както и при използване на само един подлакътник, както подлакътници могат да бъдат обърнати към бюрото, когато не се използва.

   Облегалката за ръце е изключително портативен и инсталира лесно и бързо. Може да се разглобява за секунди и може лесно да се проведе в куфарче или чанта компютър. The Restman Mini е широко тествани за здравина и ние сме уверени , че при нормална употреба, не ще се счупи или счупи.

   Поръчайте твоя сега и нека дискомфорт бъде нещо от миналото!

   RestMan Мини уникални предимства: Равномерно разпределя теглото на цялата ръка и лакът Опростен дизайн гарантира лесно използване Може лесно да се завърта   Скосени отпред улеснява прехода към подложка за мишка Мека повърхност подложка осигурява допълнително удобство Технически характеристики: Лесно се свързва към компютърна маса  до 4,8 см (1.9in) дебели Изработени от здрава ABS пластмаса Не са  нужни инструменти

    

   Дължина 29.0см

   Ширина  13.5см    

   Подробности за продукта
   Отзиви
   No comments
   ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

   Категории

   Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

   Създай

   Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

   Създай