Плуваща рибка - Robo Fish

Рибка робот

5,70 лв.
С вкл. данък
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Описание

 

Плуваща рибка робот - Robo Fish

Подобни на истинските, и по външен вид, и по движения, страхотните рибки “Robo Fish” ще ви последват навсякъде! Докато се къпете във ваната, докато си правите масаж на краката или просто сте си напълнили вазата за цветя – стига да има вода, те са там! Без да ги навивате или зареждате предварително, те имат специален сензор, който реагира с водата и веднъж попаднали вътре, те оживяват като истински рибки! Благодарение на плавните си движения, те ще заобикалят подводните обекти и докосвайки се до стените на съда, в който са поставени, сладките Робо фиш веднага ще сменят посоката си на движение. И тук идва една забавна подробност: за да ги изключите просто се опитайте да ги хванете в кепче или просто да ги извадите от водата. Излизайки на сухо, подобно на истинските рибки, те ще продължат да си движат перките, докато напълно не изсъхнат, а само след няколко секунди отново ще бъдат неподвижни. Въпреки това, не се препоръчва да използвате кърпи за подсушаване, тъй като биха могли да наранят специалната бързо съхнеща повърхност или сензорите на рибката-робот. За да ѝ се любувате, когато не плува, можете да поставите рибката върху специалната поставка.

 

Рибката плува с две батерии LR44, които издържат в режим на работа около 2 часа. Освен включените в комплекта, ще получите и още 2 батерии бонус.

Ако Робо фиш плува само на повърхността, можете да добавите малко топче-тежест в горната част на отделението за батериите и в зависимост от него, тя ще потъне.

Не се препоръчва да пускате рибките “Robo Fish” в аквариум с истински рибки.

Материал: ABS+TPR
Батерии: 1.5V/140mA LR44*4 (включени)
Размери на рибката: 7.5х2х3.5 см
Работен цикъл: до 2 часа
Подробности за продукта
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай