Уред против хъркане Anti Snore System

Нов

Щипка против хъркане

Поръчката е изпратена. Ще се свържим с вас до 48ч.

Грешка

9,99 лв

19,98 лв

-9,99 лв

Повече информация

 

30% отстъпка

от куриерската услуга с Еконт

3,00лв до офис на еконт и 4,70лв до адрес

( до селата доставката е около 6.20 лв. )

Уред против хъркане Anti Snore System  / Щипка за нос против хъркане

  • Миниатюрното апаратче “анти хъркане” е патентовано.  Посредством специален “чип” с микромагнит то е високоефективно средство против неприятното нощно хъркане.   
  • Апаратчето облекчава хъркането при пациенти, чийто аспираторен тракт е блокиран от стената на носа и фаринкса. Благодарение на апаратчето, носната кухина се отваря, диша се по-лесно и хъркането значително се облекчава.
  • Апаратчето е изработено по FDA стандарт от високо качествен силиконов материал, който е безвреден, без мирис и без странични ефекти, поставя се лесно и не създава неудобство при употреба. Притежава газо-извличащи частици, разположени в двата му края, които облекчават дишането.Благодарение на кинетичния принцип, апаратчето плътно се притиска до носната кухина.
  • Апаратчето се поставя в двете ноздри, непосредствено преди лягане, като локализаторът се притиска към горния край на носа.
  • Препоръчва се височината на възглавницата да не е по-голяма от дължината на едното Ви рамо и е желателно да се спи на дясната страна за да не се притиска сърцето и да се подпомага циркулацията на кръвта.
  • Хъркането, често пъти е предизвикано от някой заболявания като: настинка,запушване на носа, хипертония, хронични бронхити, алергии, хронични синузити, ринити и др. При тези заболявания апаратчето значително облекчава хъркането.

 

 Продукта се изпраща с куриерска фирма Еконт експрес в деня на закупуване или на следващия ден с наложен платеж и опция " Отвори преди да платиш".

Reviews

В момента няма потребителски мнения.

Write a review

2 бр. ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА eGo-T 1100 mAh, СУПЕР ЦЕНА

2 бр. ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА eGo-T 1100 mAh, СУПЕР ЦЕНА

2 бр. ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА eGo-T 1100 mAh, СУПЕР ЦЕНА

Write a review