Маркуч увеличаващ размера си до 3 пъти

Xhose

Нов продукт

17,00 лв

Маркуч увеличаващ размера си до 3 пъти + пръскачка и преходници


Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Повече информацияМагически маркуч Xhose Pro увеличаващ размера (дължината) си до 3 пъти с мултифункионална пръскачка и преходници

Градински автоматично разтегателен магически маркуч - X-HOSE Pro

С настъпването на сезона на градинарството идва времето за облагородяването и на вашата градина. Едно от досадните и скучни занимания на вилата е поливането на тревата. За да се превърне този досаден процес във вълнуващо преживяване е необходимо да се сдобиете с поливния маркуч-чудо XHose.

Сега вече не е необходимо да носите тежки кофи с вода за да поливате!
Маркучът Ex Hose ще направи всичко за вас. Този миниатюрен на вид маркуч, при подаването на вода в него се разширява и се разтяга няколко пъти, а когато подаването на вода спре, маркучът заема първоначалния си размер.

Сега вече не е необходимо да носите тежки кофи с вода за да поливате!
Маркучът Ex Hose ще направи всичко за вас. Този миниатюрен на вид маркуч, при подаването на вода в него се разширява и се разтяга няколко пъти, а когато подаването на вода спре, маркучът заема първоначалния си размер.

За удобство и по-голяма лекота на използване, саморастягащият се маркуч XHose има няколко режима, които лесно се включват и превключват с едно движение на ръката. Освен за поливане на градинския участък, маркучът-чудо XHose може да се окаже полезен и при миенето на машини, пътеките и други повърхности.

Маркучът-чудо е много удобен за използване и е лек на тегло
Така, че с него ще се справят дори и децата. В неработещо състояние, XHose има малък обем и е подходящ за съхранение дори и в най-малкото помещение.

Освен това, в комплект заедно с маркуча-чудо XHose пристига и пръскачка със 7 приставки и приставка-клапан. XHose може да бъде свързан с обикновените гумени маркучи – за целта има специален преходен адаптер.

Маркучът-чудо за поливане XHose, поради своята несравнима иновативна структура е удобен за употреба и ще се окаже незаменим продукт за вашия градински участък.

Предимтва на градински автоматично разтегателен магически маркуч  X-hose Pro:

Увеличаващ размера си до 3 пъти 
Компактни размери - сгънат 4.5м., разгънат до 15 метра
Не се усуква, заплита или причупва
Сгъване и разгъване за секунди
Устойчив на износване

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Мегафон

Мегафон

Мегафон - ръчен

Напишете отзив

Related Products