Маркуч увеличаващ размера си до 3 пъти

Нов продукт

15,00 лв

Маркуч увеличаващ размера си до 3 пъти + пръскачка и преходници


Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Повече информацияМагически маркуч Xhose Pro увеличаващ размера (дължината) си до 3 пъти с мултифункионална пръскачка и преходници

Градински автоматично разтегателен магически маркуч - X-HOSE Pro

С настъпването на сезона на градинарството идва времето за облагородяването и на вашата градина. Едно от досадните и скучни занимания на вилата е поливането на тревата. За да се превърне този досаден процес във вълнуващо преживяване е необходимо да се сдобиете с поливния маркуч-чудо XHose.

Сега вече не е необходимо да носите тежки кофи с вода за да поливате!
Маркучът Ex Hose ще направи всичко за вас. Този миниатюрен на вид маркуч, при подаването на вода в него се разширява и се разтяга няколко пъти, а когато подаването на вода спре, маркучът заема първоначалния си размер.

Сега вече не е необходимо да носите тежки кофи с вода за да поливате!
Маркучът Ex Hose ще направи всичко за вас. Този миниатюрен на вид маркуч, при подаването на вода в него се разширява и се разтяга няколко пъти, а когато подаването на вода спре, маркучът заема първоначалния си размер.

За удобство и по-голяма лекота на използване, саморастягащият се маркуч XHose има няколко режима, които лесно се включват и превключват с едно движение на ръката. Освен за поливане на градинския участък, маркучът-чудо XHose може да се окаже полезен и при миенето на машини, пътеките и други повърхности.

Маркучът-чудо е много удобен за използване и е лек на тегло
Така, че с него ще се справят дори и децата. В неработещо състояние, XHose има малък обем и е подходящ за съхранение дори и в най-малкото помещение.

Освен това, в комплект заедно с маркуча-чудо XHose пристига и пръскачка със 7 приставки и приставка-клапан. XHose може да бъде свързан с обикновените гумени маркучи – за целта има специален преходен адаптер.

Маркучът-чудо за поливане XHose, поради своята несравнима иновативна структура е удобен за употреба и ще се окаже незаменим продукт за вашия градински участък.

Предимтва на градински автоматично разтегателен магически маркуч  X-hose Pro:

Увеличаващ размера си до 3 пъти 
Компактни размери
Предлагаме две дължини на маркуча: с дължина сгънат 4.5м., разгънат до 15 метра и с дължина 9м. сгънат, разгънат до 30 метра.
Не се усуква, заплита или причупва
Сгъване и разгъване за секунди
Устойчив на износване

Отзиви

Напишете отзив

Вакуум помпа за отпушване на канали

Вакуум помпа за отпушване на канали

Вакуумна помпа за канали

Напишете отзив

Related Products

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: