Уред за защита срещу кучета – кучегон

851

Нов продукт

22,00 лв

Средства за защита от кучета


Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Повече информацияКучегони, ултразвуков уред за защита от кучета

Устройството работи чрез ултразвук, който въздейства върху кучето чрез звук при честота, която хората не чуват. Може да се ползва за самозащита, както и при дресировка или за защита на вашето куче от други, проявяващи агресия.

Моделът разполага с фенерче и ергономична дръжка, позволяваща стабилно захващане. Работи с три режима – за самозащита, за обучение и като фенерче.

Кучегонът е ефективен начин да се предпазите, както и своите близки, особено децата, от агресивни кучета. Дори и физическата травма да не е сериозна, психическата често остава за години, а в повечето случаи и за цял живот. Страхът от нападението пречи на удоволствието от контакт с кучета и дори вземането за домашен любимец.

Кучегонът излъчва ултразвук с честота 25kHz и сила до 130 dB, без да се чува от хората. Той е много неприятен за животните и ги прогонва, без да ги наранява. Ефективно е прилагането му при разстояние 5-15 метра, като препоръчваме да опитате отблъскване на възможно най-далечно разстояние.

Кучегонът може да провокира различни реакции у агресивното куче – то може да продължи да лае, без да напада, може да избяга или да се успокои. Въпреки това, се отдалечете незабавно, без провокативни движения и звуци.

При контакт с особено агресивни породи, препоръчваме и други мерки за защита.

Размери на кучегона – 12.5х4.5х2.4 см., тегло – 70 г.


Отзиви

Напишете отзив

Машинка за суши

Машинка за суши

Машинка за приготвяне на суши

Напишете отзив

Аксесоари

Алкохолен тестер с мущук

14,00 лв 18,00 лв
Намалена цена!
Наличен

Лед фенер с електрощок

14,90 лв 21,00 лв
Намалена цена!
Наличен

Соларна къмпинг лампа

28,00 лв 30,50 лв
Намалена цена!
Наличен

Компактен електрошок + фенер

18,50 лв
Наличен

Related Products