Електрошокoва палка + фенер

Електрошокoва палка + фенер    Виж пълното описание
26,50 лв.
С вкл. данък
   * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
   * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
   Любими1
   Добави в списък с желания
   Препоръчваме ви
   Описание

   30% отстъпка

   от куриерската услуга с Еконт

   4,00лв до офис на еконт и 5,00лв до адрес ( до селата доставката е около 6.20 лв. )


   Изделието представлява мощен електрошок Type: JSJ-912 изпълнен под формата на фенер. SELF DEFENSE MASHINE, ULTRA HIGH VOLTAGE. Има и вграден фенер с три LED диода, което разширява функциите му. Можете да го използвате като фенер, когато сте на работа или когато вечер се прибирате късно у дома за да си осветявате в тъмните и опасни участъци. Така в ръката си винаги ще имате сигурен защитник в случай на нужда, който можете да приведете в действие само с едно движение. Служи за неутрализиране на евентуален нападател като го зашеметява и Ви дава възможност да повикате помощ или да се отеглите на безопасно място. Това разбира се не Ви дава правото да нападате когото и да е било само защото нещо не Ви харесва в него, понеже носите отговорност за действията си пред закона.  С акумулатор и зарядно на 220V. Калъф за носене, ако сте професионален охранител или пазач. Предпазител против самопроизволно задействане. Поради факта, че е едно от най-мощните средства от този клас отбранителни уреди е подходящ и за професионални и полупрофесионални цели. Успешно може да се използва и при нападения от бездомни кучета или други агресивни животни, понеже пукота който издава в едно с мощните мълнии ги респектира и държи на разстояние. Време за първоначално зареждане - 8 часа понеже се доставя в полузаредено състояние. Състояние чисто ново. Доставя се в стилна картонена кутия в комплект с кабел за зареждане и калъф за носене на колан.
    ВНИМАНИЕ!  ПРИ ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ С ПЕЙСМЕЙКЪР МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА У СЪРДЕЧНО БОЛНИ СМЪРТ! Използвайте само при крайна необходимост и в условия на неизбежна самоотбрана. Използването е на Ваша отговорност. Не се препоръчва за ползване от деца и непълнолетни лица! Съхранявайте на място недостъпно за деца!

    

    

   Продукта се изпраща с куриерска фирма Еконт експрес в деня на закупуване или на следващия ден с наложен платеж и опция " Отвори преди да платиш".

   Подробности за продукта
   Отзиви
   No comments
   ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

   Категории

   Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

   Създай

   Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

   Създай