Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Електрошокoва палка + фенер

Код на продукта:
912
Електрошокoва палка + фенер    Виж пълното описание
26,50 лв.
   * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
   * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
   Любими2
   Добави в списък с желания
   Препоръчваме ви
   Описание   Изделието представлява мощен електрошок Type: JSJ-912 изпълнен под формата на фенер. SELF DEFENSE MASHINE, ULTRA HIGH VOLTAGE. Има и вграден фенер с три LED диода, което разширява функциите му. Можете да го използвате като фенер, когато сте на работа или когато вечер се прибирате късно у дома за да си осветявате в тъмните и опасни участъци. Така в ръката си винаги ще имате сигурен защитник в случай на нужда, който можете да приведете в действие само с едно движение.

   Служи за неутрализиране на евентуален нападател като го зашеметява и Ви дава възможност да повикате помощ или да се отеглите на безопасно място. Това разбира се не Ви дава правото да нападате когото и да е било само защото нещо не Ви харесва в него, понеже носите отговорност за действията си пред закона. С акумулатор и зарядно на 220V. Калъф за носене, ако сте професионален охранител или пазач. Предпазител против самопроизволно задействане. Поради факта, че е едно от най-мощните средства от този клас отбранителни уреди е подходящ и за професионални и полупрофесионални цели. Успешно може да се използва и при нападения от бездомни кучета или други агресивни животни, понеже пукота който издава в едно с мощните мълнии ги респектира и държи на разстояние. Време за първоначално зареждане - 8 часа понеже се доставя в полузаредено състояние.

   Състояние чисто ново. Доставя се в стилна картонена кутия в комплект с кабел за зареждане и калъф за носене на колан. ВНИМАНИЕ! ПРИ ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ С ПЕЙСМЕЙКЪР МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА У СЪРДЕЧНО БОЛНИ СМЪРТ! Използвайте само при крайна необходимост и в условия на неизбежна самоотбрана. Използването е на Ваша отговорност. Не се препоръчва за ползване от деца и непълнолетни лица! Съхранявайте на място недостъпно за деца! 

   Прочетете още
   Подробности за продукта
   912
   Отзиви
   No comments
   ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

   Меню

   Категории

   Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

   Създай

   Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

   Създай