Електрошокoва палка + фенер

Нов продукт

26,50 лв

Електрошокoва палка + фенер


Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Повече информация

30% отстъпка

от куриерската услуга с Еконт

4,00лв до офис на еконт и 5,00лв до адрес ( до селата доставката е около 6.20 лв. )


Изделието представлява мощен електрошок Type: JSJ-912 изпълнен под формата на фенер. SELF DEFENSE MASHINE, ULTRA HIGH VOLTAGE. Има и вграден фенер с три LED диода, което разширява функциите му. Можете да го използвате като фенер, когато сте на работа или когато вечер се прибирате късно у дома за да си осветявате в тъмните и опасни участъци. Така в ръката си винаги ще имате сигурен защитник в случай на нужда, който можете да приведете в действие само с едно движение. Служи за неутрализиране на евентуален нападател като го зашеметява и Ви дава възможност да повикате помощ или да се отеглите на безопасно място. Това разбира се не Ви дава правото да нападате когото и да е било само защото нещо не Ви харесва в него, понеже носите отговорност за действията си пред закона.  С акумулатор и зарядно на 220V. Калъф за носене, ако сте професионален охранител или пазач. Предпазител против самопроизволно задействане. Поради факта, че е едно от най-мощните средства от този клас отбранителни уреди е подходящ и за професионални и полупрофесионални цели. Успешно може да се използва и при нападения от бездомни кучета или други агресивни животни, понеже пукота който издава в едно с мощните мълнии ги респектира и държи на разстояние. Време за първоначално зареждане - 8 часа понеже се доставя в полузаредено състояние. Състояние чисто ново. Доставя се в стилна картонена кутия в комплект с кабел за зареждане и калъф за носене на колан.
 ВНИМАНИЕ!  ПРИ ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ С ПЕЙСМЕЙКЪР МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА У СЪРДЕЧНО БОЛНИ СМЪРТ! Използвайте само при крайна необходимост и в условия на неизбежна самоотбрана. Използването е на Ваша отговорност. Не се препоръчва за ползване от деца и непълнолетни лица! Съхранявайте на място недостъпно за деца!

 

 

Продукта се изпраща с куриерска фирма Еконт експрес в деня на закупуване или на следващия ден с наложен платеж и опция " Отвори преди да платиш".

Отзиви

Напишете отзив

Електрошок червило

Електрошок червило

Електрошок червило

Напишете отзив

Аксесоари

Лед фенер с електрощок

14,90 лв 21,00 лв
Намалена цена!
Наличен

Мощен електрошок за самоотбрана

34,00 лв
Наличен

Електрошок + фенер + лазер

16,50 лв
Наличен

Електрошокова палка JSJ 908

45,00 лв
Наличен

Related Products

Потребители, които купиха този продукт, купиха също: