Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Име на търговеца: МВТ ГРУП ЕООД

Адрес: ГР. ВАРНА УЛ. АРХИТЕКТ МИРЧЕВ 5А

ЕИК: 205885991

Телефон за контакти: 0897 244 337

Група Б* Всички пратки ще бъдат изпратени със спедиторска фирма Еконт Експрес.

* Методи за плащане: в брой при получаването на пратката, предварително заплащане с пощенски или банков паричен превод. 

* За направеното от клиента плащане Еконт Експрес издава разписка за пощенски паричен превод равна на стойността на платената от вас сума. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.

* Срок за доставка до 2 работни дни. В случай, че поръчана и предварително платена Стока и/или Услуга от Клиента не може да бъде доставена/предоставена от Продавача, то последният ще информира Клиента за това по имейл или телефон за контакти който е бил предоставен от клиента.

* Продавачът има право да откаже да изпълни (да анулира) направената от Клиента Поръчка, за което следва да уведоми Клиента. Анулирането на поръчката не влече каквато и да е отговорност или последващо задължение на някоя от страните спрямо другата във връзка с нея и съответно никоя от тях няма право да търси от другата обезщетение за анулирането.

* Всички пратки се изпращат с опция "Преглед" преди да се заплати стойността им. В случай на счупване или нараняване това трябва да се установи пред служителя на Еконт Експрес още преди да бъде заплатен продукта. 

* Продавачът не носи отговорност, ако пратката е счупена или наранена без това да бъде установено пред служителя на еконт при получаването и.

* Претенции за неокомплектованост на изделието се обслужват само в момента на неговото получаване.

* Търговеца може да предостави вашата поръчка на подизпълнители, с цел обработване и изпращането и.

* Сайта iskambg.com е платформа за електронна търговия, предоставяща възможността други търговци да предлагат за продажба свои стоки или услуги.

* Iskambg.com не е страна по договор за покупко-продажба от разстояние, сключен през Платформата за Стоки/Услуги, предлагани от маркетплейс Продавачи.

* С изпращането на поръчката Клиентът разрешава на iskambg.com и/или маркетпелйс Продавача да се свърже с него пo всякакъв възможен начин, когато това се налага във връзка с направената поръчка или сключения Договор.

* С предоставянето на свои данни на iskambg.com (включително електронен адрес) Клиентът дава изричното си съгласие с него да се свързват iskambg.com или трети лица, които са куриери, Marketplace търговци, партньори на iskambg.com и са доставчици на маркетинг услуги.

* Представените снимки на стоки в нашия онлайн магазин са с илюстративна цел и не могат да бъдат обвързани с пълно съответствие с реалния продукт (напр. при промяна на опаковката от страна на производителя може да възникне разминаване между получения от вас продукт и този, представен от нас). Това включва и разлика в цветовете, дължаща се от възпроизвеждането и техническите характеристики на различните устройства.

1. Връщане

1.1 Продукт, закупен от електронен магазин www.iskambg.com може да бъде върнат до 14 дни след получаването му, съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП) Същият, трябва да бъде в цялостна опаковка, без нарушаване целостта на опаковката и следи от употреба, с всички налични етикети, да не е носен, да няма аромати по него, да не е пран, да не е гладен. Крайният срок за връщане се смята за спазен, ако потребителят изпрати или предаде стоките обратно на търговеца преди изтичането на 14-дневния срок от датата на която клиента е получил стоката.

1.2 Какво трябва да се направи, за да може да бъде върнат продукт, закупен от iskambg.com? 

- Да се спазят правилата по под точка 1.1 

- Преди да предприемете връщане на продукт, трябва да поискате това да се случи, след като се свържете с нас чрез формата за контакт или да ни изпратите имейл на office@iskambg.com, както или чрез Стандартния формуляр за упражняване правото на отказ, който можете да изтеглите ТУК

- В случай на връщане на стока или рекламация от страна на клиента, той трябва да ни информира чрез имейл до office@iskambg.com , като посочи номер на поръчка, номер на товарителница /номер на получената пратка/, подробно описание на рекламацията или причината за връщане.

- В случай на връщане на стока и на заплатената от него сума за продукта, клиента е трябва да ни изпрати "разписка за прием на паричен превод" , която е получил при получаването на пратката и която играе ролята на касов бон.  / За направеното от клиента плащане Еконт Експрес издава разписка за пощенски паричен превод на стойността на платената от вас сума. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка. /

- Клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума, в 10 дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от него в официален email: office@iskambg.com към www.iskambg.com

- Връщането на стока трябва да е чрез куриерска фирма Еконт Експрес или друг удобен за вас метод за връщане.

- Разходите за връщане на стоките, както и разходите за получаване се заплащат от потребителя и няма да бъдат възстановени. Стойността на продукта се изплаща по банков път, след като ни изпратите IBAN и BIC на вашата банкова сметка.

- Сумата по стойността на върнатите артикули (без сумата, която сте заплатили за доставка при получаването на поръчката си) ще ви бъде изплатена по банков път в срок не по-късно от 10 дни.

- При желание за връщане на стока тя трябва да бъде изпратена/доставена до гр.Балчик офис Левски ( офиса на Еконт Експрес ) или на адрес гр.Балчик ул. Христо Ботев 30 , телефон за контакти 0897 244 337, за получател посочете същия получател от който сте получили пратката. Пратката задължително, трябва да има опция преглед. Желателно е да се сложи и опция тест.

1.3 Случаи в които не се позволява да се върне продукт: 

- Ако не са изпълнени всички указания в т.1.1 и 1.2 

- Ако върнете продукт/-и които са повредени и/или променени от Вас след момента на получаването им

- Всички дрехи и бельо (в това число бермуди, клинове и неопренови колани) предлагани от онлайн платформата не подлежат на връщане, а само на подмяна ако са запазени всички етикети и в оригиналната опаковка, да е със запазен търговски вид

- Правото на отказ и връщане за продукт/и не се прилага, ако продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП - доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

www.iskambg.com спазвайки "Закона за защита на потребители" (ЗЗП) , запазва правото да откаже връщане на продукт. 

- Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от теб, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.

1.4 Подробни инструкции в случаи на подмяна на артикул, объркан/сгрешен артикул или за връщане, можете да намерите ТУК

======================================== 

2. Подмяна 

2.1 Продукт закупен от електронен магазин www.iskambg.com може да бъде заменен до 14 дни след получаването му. Продукта, за да може да се подмени, трябва да бъде в цялостна опаковка, с всички налични етикети, да не е носен, да няма аромати по него, да не е пран, да не е гладен. 

2.2 Какво трябва да се направи, за да може да бъде подменен продукт, закупен от www.iskambg.com : 

- Да се спазят правилата по под точка 1.1 

- Преди да предприемете подмяна на продукт, трябва да поискате това да се случи, след като се свържете с нас чрез формата за контакт. 

- Разходите по доставката трябва да са за ваша сметка, без наложен платеж

- След като получим върнатия продукт, и се уверим , че са спазани всички указания, в срок от 1 до 10 календарни дни www.iskambg.com ще се свърже с Потребителя, за да изпратим продукта, който е избрал за подмяна. Разходите за доставка се поемат от клиента. 

2.3 Случаи в които не се позволява да се подменя продукт: 

- Ако не са изпълнени всички указания в т.2.1 и 2.2 

- Ако искате да подмените продукт/-и изпратени с наложен платеж или доставка за наша сметка. 

========================================

3. ФАКТУРИРАНЕ – ПЛАЩАНЕ

3.1. Цените на Стоките и Услугите, обявени в сайта www.iskambg.com са крайни и включват ДДС, както и всички други данъци и такси, предвидени в действащото законодателство.

3.2. Цената, начинът на плащане и срокът за плащане при издаване на фактури са посочени във всяка Поръчка.

3.3. Клиентът е длъжен да предостави цялата необходима информация за издаването на фактурата в съответствие с действащото законодателство.

4.4. Продавачът ще издаде на Клиента фактура за поръчаните и доствени Стоки / предоставени Услуги въз основа на инфомацията, предоставена от Клиента.

5.5. www.iskambg .com издава фактура за всяко плащане по Поръчка, чрез която Клиентът си е купил Стока и за която клиентът изрично е пожелал издаване на фактура. Клиентът е съгласен да получава фактурата физически заедно със Стоката, както и по електронен път на и-мейла, посочен от Клиента в Акаунта му. 

6.6. С цел правилното съставяне на фактурата за съответната Поръчка, Клиентът е длъжен непрекъснато да актуализира данните в акаунта си. Той е длъжен да прегледа информацията, посочена в съответната Поръчка, за да се убеди, че те са пълни, верни и точни.

7.7. С цел правилно фактуриране и предвид сключения Договор за Банково Изплащане на Парични Преводи между www.iskambg.com и Лицензирана Куриерска Фирма Еконт, Касов Бон НЕ се издава. За направеното от клиента плащане Еконт издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка. Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който Ви освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е Еконт.

Самата услуга Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод не налага допълнителни усилия от страна на търговеца или неговия клиент.

8.8. Фактури се издават с опция "По Банков Път", предвид това, че Фирмата-Доставчик получава своите парични преводи по банков път.

4.Гаранции:

Всички представени на сайта и/или продавани в онлайн магазина стоки са със законова гаранция за съответствие на стоката с договора за продажба съгласно чл. 112-115 от ЗЗП.

Продавачът предлага всички Стоки на Сайта с гаранция за съответствие на стоката с Договора в съответствие с действащото законодателство и гаранционната политика на съоответния производител или официален дистрибутор на Стоката. Изключение правят някои категории стоки, които поради естеството си не могат да имат гаранция, като книги, козметика, играчки и др. одателство и търговските политики на производителите.

Основание за разглеждане на рекламация е доказателството за покупка, т.е. фактурата,номер на заявка или товарителница. При рекламация на стоката, Клиентът следва да се свърже на имейл office @ iskambg . com или чрез формата ни за контакти.

За продуктите, изискващи монтаж, е задължително той да бъде извършен от оторизиран сервиз. Гаранцията на продукта няма да важи, в случай че е извършен монтаж или ремонт в неоторизиран сервизен център или от неоторизирано лице.

4.1 Гаранцията не покрива никой от изброените случаи: 

- Дефекти причинени от неправилна употреба или монтаж (претоварване, механични повреди, сътресение, удар, въздействие на температура, влага, течности, прах, храна, напитки, предмети, растения, животни, насекоми, токсични вещества или други фактори извън допустимите граници), използването на продукта по начин различен от описания в Указанието за употреба.

- Повреди причинени от токови удари или работа с нестандартна захранваща мрежа.

- Ремонт извършен от неоторизиран сервиз център или от неоторизирано лице.

- При работа с нестандартна захранваща мрежа, с други неподходящи или нестандартни устройства, с нестандартна кабелна мрежа, неоригинални зарядни устройства, батерии, консумативи, носители и др.

4.2 Изпълнение на гаранцията:

Мерките за изпълнение на гаранцията могат да бъдат:

ремонт на продукта

частична или цялостна замяна

възстановяване на стойността на продукта, ако не е възможно друго решение

Във всички изброени случаи срокът за изпълнение на гаранцията е до един календарен месец.

========================================

5. Дефектен продукт 

5.1 В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента трябва да се свърже с нас чрез изпращане на имейл до office @ iskambg. com, като задължително трябва да остави телефон за контакти и и-мейл за кореспонденция. 

========================================

6. Обезщетение при недоставяне на стоката.

Съгласно разпоредбите на ЕС стоките, поръчани онлайн, следва да бъдат доставени в рамките на 30 дни след извършване на поръчката, освен ако не бъде направено друго споразумение с продавача.

Ако се окаже, че стоката, която вече сте заплатили не е налична, продавачът е длъжен да Ви информира и да Ви възстанови заплатената сума в рамките на 30 дни.

Уважаеми клиенти, за да се възползвате от Гаранцията на продукта пазете опаковката, документите и аксесоарите на закупения от нас продукт.

7. Осчетоводяване на разписка за пощенски паричен превод

Подробна информация ще намерите ТУК

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай