Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Заключване на шкафове от деца

Публикувано на1 Година преди
Любими0

Грижа за най-малките

Когато детето започне да пълзи или направи първите си стъпки, трябва да помислите за адаптиране на апартамента, така че да е безопасно по време на първите скитания на малкото дете. Няма винаги да можем да го държим под око, докато играем, така че си струва да помислим за използването на защита за деца . Чудите се как да го направите? По-долу предлагаме как да подготвим апартамента, за да го направим безопасен за най-малките членове на домакинството.

1. Чекмеджета, шкафове и хладилник

Предпазители за ъгли на мебели и предпазители за чекмеджета

Протекторите за заключване за шкафове и чекмеджета, както и ключалките за чекмеджета ги предпазват от нежелано отваряне от деца. Благодарение на това детето ще бъде лишено от достъп до неподходящо съдържание на шкафове и чекмеджета, например прибори за хранене в кухненски мебели и други остри предмети. Също така хранителните продукти като брашно и захар ще избягват участието в кулинарните игри на пода, организирани от младши. За фиксиране на вратата на хладилника могат да се използват и ъглови ключалки.

2. Безопасни електрически контакти

Детските протектори за електрически контакти ще предпазят детето ви от пъхане на предмети и пръсти вътре, като по този начин ще избегнат нещастни инциденти. Щепселите, ако е необходимо, могат да бъдат отстранени с помощта на специален ключ, който е включен в опаковката, и след това да се постави обратно щепселът. Предпазителите за контакти могат да се използват в заземени или незаземени контакти.

3. Удобни за бебето врати

Отварянето и затварянето на вратата е една от игрите, с които децата много се забавляват. За съжаление се случва резултатът от такава игра да е закачане на пръстите на малкото дете. Детските протектори за врати против прищипване са със специално профилирана вдлъбнатина ви позволява да елиминирате този тип инциденти. Просто го поставете на ръба на вратата, достатъчно високо, за да бъде извън обсега на детето, и сте готови. Ако е необходимо да затворите напълно вратата, отстранете наслагването.

4. Остри ръбове на плотове и маси опитомени

Бягане, бягане и още бягане... Няма ли нещо по-хубаво от спортни състезания около масата, осеяни с множество падания? За щастие, като родител, можем да ограничим колекцията от синини на детето, причинени от удряне в острите ръбове на маси или маси за кафе. Достатъчно е да поставите на всеки от острите ръбове на масата или шкафа ъглови протектори от мека материя, която абсорбира падане.

5. Газова печка под контрол

Детското любопитство няма граници. Когато започнат да правят първите си стъпки, те трябва да проверят всичко по пътя си, включително и копчетата на фурната. Струва си да се погрижите за безопасността както на децата, така и на всички членове на домакинството, като използвате специални протектори капаци на копчетата, които ще ги предпазят от деца. За да се използва фурната, просто се отваря капака и след това го затворете отново. Този продукт е не само лесен за инсталиране и използване, но и устойчив на високи температури.

Сигурно дете - спокоен родител

Всички аксесоари не възпрепятстват по никакъв начин ежедневните дейности на възрастните и допълнително гарантират безопасността на децата. Те се сглобяват и разглобяват много лесно и най-важното е, че не оставят никакви следи и нарянявания по мебелите след премахването им.

Препоръчваме ви

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай