Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Стойки за кола за телефони и таблети

Филтриране по
Показани са 1-20 от общо 46 артикул(а)

Стойки за кола за телефони и таблети

Всеки шофьор се е сблъсквал със ситуация, в която няма къде да постави мобилно устройство в колата. Не всяка кола има жабка, където можете да поставите телефона, ключовете, документите. Съвременните смартфони могат да се използват не само като средство за комуникация, но и като навигация, показващ пътя. За да използвате удобно устройството на пътя, препоръчваме да закупите стойка за телефон за вашият автомобил.

Поставка за телефон в колата: изберете най-доброто

Съвременните смартфони и таблети, независимо от марката и модела, са оборудвани с GPS навигация, която ви позволява да знаете собственото си местоположение, както и пътна карта. Шофьорът може лесно да пристигне на желания адрес в мегаполиса или да се ориентира в непознат район.

Невъзможно е да се постигне такъв резултат, ако телефона ви е в жабката или джоба на дрехите. От друга страна, ако човек постоянно се разсейва от телефона, това може да провокира пътнотранспортно произшествие, което ще донесе както значителни финансови загуби, така и по-тежки последици.

Закупувайки автомобилен държач за вашия телефон, вие ще изключите такъв резултат по вина на електронния асистент. Това се дължи на факта, че телефонът е монтиран на предното стъкло или автомобилното табло, което позволява на участника в движението да получава необходимата информация и в същото време да контролира ситуацията на пътя.

Разделяне по вид закрепване

Държачите за телефони според принципа на закрепване са разделени на няколко вида. а именно:

Автомобилна стойка за телефон със залепваща подложка

Фиксира се върху всяка гладка повърхност в салона на автомобила. Освен това, преди да инсталирате аксесоара, е необходимо да обезмаслите мястото, където се планира да бъде залепен.

С вендузи

Поради образуването на вакуум, устройството се фиксира върху стъклото без използване на лепилни материали. Когато избирате универсален автомобилен държач за телефони, трябва да обърнете внимание на вида на гумата, тъй като колкото по-еластичен е, толкова по-добра е устойчивостта на температурни промени.

Със скоба или с щипка

Закрепва се върху вентилационните решетки или облегалката за глава.

Закрепване с винтове

Той се откроява с високата си надеждност, но след демонтажа на аксесоара, щетите остават под формата на дупки.

Освен това такива устройства са разделени според метода на фиксиране на моноблока на:

Магнитни.

Три точки.

Скоби и др.

Освен това продуктите могат да имат допълнителни функции, въз основа на които се класифицират допълнително, например зареждане на смарт телефон, сдвояване с други устройства и т.н.

Какво трябва да имате предвид при избора на държач за телефон?

Превозното средство е повишен източник на опасност. При избора на стойка за телефон е необходимо да се вземе предвид комфортът, възможността за настройка и характеристиките на самото устройство. Ако тялото на вашето устройство е направено от метал, тогава е по-целесъобразно да обърнете внимание на магнитните държачи за кола. Продуктът осигурява перфектна защита на телефон, дори при шофиране по лоши пътища.

За да се осигури комфорт на пътниците, трябва да се даде предпочитание на плъзгащи се автомобилни държачи за телефона. Механизмът за затягане, подобен на този на селфи стик, ви позволява да фиксирате както малко устройство, така и таблет с голям диагонал на дисплея.

Прочетете още

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай