Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Разклонители и зарядни за запалки

Филтриране по
Показани са 1-20 от общо 31 артикул(а)

Разклонители и зарядни за автомобилни запалки

Автомобилно зарядно за телефона - не губете връзка по време на шофиране

Всички цифрови джаджи се нуждаят от редовно презареждане, губите бдителността си и на сутринта виждате не картина, а черен екран. Вкъщи го свързвате бързо към зарядно и докато хапнете или изгледате един филм, батерията вече е достигна нужното ниво. Същите условия, но на пътя, лесно се осигуряват - имате нужда само от USB зарядно за телефона си в колата.

Това е компактно устройство, което се свързва към електрическата мрежа на автомобила през гнездото на запалката. Основните 12V/24V се преобразуват в няколко деноминации и ви позволяват да зареждате мобилни телефони, таблети и други добри неща, докато шофирате.

Често шофирате зад волана - тогава този аксесоар е задължителен. Свързва се елементарно и работи продуктивно. Докато стоите в задръстване, батерията можете да достигнете 100%.

Те имат много предимства:

Компактност - има модели с тегло 25-30 g;

Мощен изходен ток - качествено устройство, може да работи не по-лошо от тези в къщи;

Различни комбинации от интерфейси;

Едновременно захранване на две или повече устройства.

Зареждането за телефона в колата е много удобно и доста безопасно. Корпусът има вградена защита срещу прегряване и нестабилно напрежение.

За да гарантирате, че зареждането на автомобил за смартфон по време на работа е възможно най-удобно, препоръчваме да го допълните със стилна стойка за телефон. Монтира се на панела или на радиаторната решетка, на стъклото или на таблото и не е нужно да го държите телефона в ръце или да го поставяте в жабката или на други неподходящи места. Стойката е добра и за използване на телефона като навигация.

Прочетете още

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай