Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

ФАЛШИВИ КАМЕРИ

Филтриране по
Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Фалшива камера с реалистична визия за сплашване на крадци и недоброжелатели

Фалшивата камера за наблюдение имитира реално оборудване с висока степен на реализъм и добро качество на изработка. Основната цел на симулаторите е да създадат илюзията за наблюдение с помощта на специално оборудване. На външен вид фалшивата камера може изобщо да не се различава от истинската видеокамера. Постоянно мигащата LED светлина, външният дизайн и наличието на въртящи се механизми няма да позволят на нападателя дори да подозира, че пред него е бутафорна камера.

Фалшива видео камера може да се използва и в търговски обекти. През търговската зала минават много хора и няма как да ги проследиш. Няма средства за инсталиране на истинска система за наблюдение. В този случай ще бъде достатъчно да инсталирате няколко истински камери за видеонаблюдение, а останалите да инсталирате манекени. Тази система работи много добре. Никой няма да подозира наличието на фалшиви камери в системата, което означава, че вероятността от кражба ще бъде много по-малка.

Класификация на фалшиви камери

Фалшивите камери за наблюдение се различават една от друга по метода на инсталиране и вида на употреба. Цената им е различна.

За вътрешна употреба. Можете да закупите бутафорна камера от този тип на много по-ниска цена от фалшива камера за външна употреба. Такава имитация е изработена от висококачествена пластмаса, работи с обикновени батерии и има компактни размери. Можете да инсталирате такава камера на тавана или стената.

Магазин за фалшиви камери за външна употреба - от iskamBG.com. Корпусът на камерата за навън е запечатан. Може да бъде направен от метал или добра пластмаса. Можете да монтирате камерата на всяка повърхност с помощта на винтове и скоби. Препоръчително е да инсталирате такава камера под покрив или под навес, за да я предпазите от валежи и слънчева светлина. Външната  имитация на камерата може да бъде оборудвана с ротационен механизъм и сензор за движение.

Има следните видове фалшиви:

Фалшива камера със светлинна индикация. LED светлината мига непрекъснато, създавайки ефекта, че се записва видео. Такъв индикатор засилва приликата с истинска видеокамера.

Фиктивна камера със сензор за движение (обхват на засичане варира от 2 до 5 м). Когато обект попадне в зоната на засичане, камерата започва да се движи и LED лампата се включва. Възможно е да деактивирате сензора с помощта на превключвател на тялото на продукта.

Външна бутафорна камера, оборудвана с въртящ се механизъм. Манекенът точно възпроизвежда движението на истинска видеокамера. При вида на такова средство за наблюдение неканен гост ще помисли два пъти, преди да влезе на територията на някой друг. Цената на такова оборудване е малко по-висока от моделите за вътрешна употреба.

Фалшива камера със соларен пане, която може да се захранва от слънчевата светлина. Някои от моделите със соларен панел са комбинирани и с обикновени батерии. Комбинираните камери със соларен панел и батерии ще работят дори през цялата нощ.

Купуването на фалшива камера за наблюдение в България означава защита на къща, територия, офис или търговско помещение от неоторизирано проникване.

Как да купя имитация на видеокамера?

Възможно е да закупите фалшива камера за наблюдение в България чрез онлайн магазин. Пазаруването на нашия уебсайт е не само изгодно, но и много удобно. Изберете продукт, наличен за продажба в каталога, и го изпратете във виртуалната пазарска количка. Цялата покупка ще отнеме само няколко минути. Ако имате въпроси, свързани с покупката или процеса на кандидатстване, обадете ни се и ще получите подробна консултация. Възможна е доставка в цяла България.

Прочетете още

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай