Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Комплекти нокторезачки

Филтриране по
Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)

Търсите ли качествена нокторезачка? Не е нужно да си купувате професионална нокторезачка на безбожно скъпа цена. Нашия онлайн магазин предлага качествени нокторезачки за крака, за дебели нокти, комплекти с ножички и клещи за нотки и други.

За перфектния маникюр са необходими много инструменти и аксесоари. Те включват, разбира се, добър лак, пила за нокти, стикове за кожички и омекотители за кожички. Преди да оформите ноктите си обаче, нокътната плочка винаги трябва да бъде достатъчно скъсена за по-нататъшна обработка. За тази цел са подходящи нокторезачка и ножичка за нокти. Освен това инструменти като клещите улесняват значително изрязването на кожичките или врасналите нокти

Видове ножици за нокти

Сред инструментите, предназначени за обработка на нокти, могат да се открият нокторезачки и нокторезачки. Тези аксесоари са изработени от най-висококачествена стомана. Ножиците за изрязване на нокти включват ножици за изрязване на нокти на краката, предназначени за скъсяване на ноктите на краката. Те се характеризират с контурни остриета и отлична издръжливост. За врасналите нокти на краката често се използват и странични клещи. Ножиците за нокти включват и модели за кожички. С тяхна помощ кожичките могат да бъдат отстранени наистина лесно и изключително бързо и прецизно. Нокторезачките и клещите за нокти са лесни за използване и дават отлични резултати. Тези инструменти са особено полезни в професионалните салони за красота за маникюр и педикюр. Те могат да се използват и в домашни условия при използването на нокторезачки и други подобни инструменти.

Ножици за нокти и нокторезачки - какво да търсим?

Ножичките за нокти са незаменими не само в козметичните салони, но и в дома. От хигиенни съображения тези инструменти трябва да се използват индивидуално, което означава, че всеки член на семейството трябва да има собствена ножица. Когато избирате инструменти от този вид, първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, са техните остриета. Тъпите ножици ще дърпат ноктите, което може да доведе дори до разцепване на нокътната плочка. Ножичките за нокти и нокторезачките обаче трябва да бъдат не само остри. В крайна сметка е важна и ергономичната форма, която улеснява държането на инструментите. Ножицата трябва да пасва удобно дори в по-голяма ръка с широки пръсти, а ножицата за нокти не трябва да се изплъзва от ръката. Качеството на изработката също е важно. Ножиците и нокторезачките трябва да са добре оформени и стабилни. Трябва също така да се внимава те да са изработени от висококачествена неръждаема стомана. Аксесоарите от този вид не трябва да съдържат никел, който лесно предизвиква алергични реакции. В дома с малки деца трябва да се има предвид безопасността. По тази причина е добре нокторезачките или ножичките за нокти да се съхраняват в подходящ калъф. Можете също така да изберете нокторезачки със заоблени върхове, които са много по-безопасни и предпазват от нараняване.

Ножица за нокти - идеалното средство за рязане на нокти на краката

Ноктите на краката винаги трябва да се подрязват правилно. Особено през лятото, когато краката ви са предимно непокрити, си струва да се уверите, че те изглеждат добре. За да поддържате най-добрия вид на ноктите на краката си, е добре да използвате правилните инструменти за тяхното подрязване. Обикновената ножичка обаче може да не е достатъчна, тъй като плочката на нокътя на крака е много по-твърда от плочката на нокътя на ръката. За тази цел е много по-добре да използвате инструмент като нокторезачка за нокти на краката. Лечението от този вид не трябва да се забравя не само по естетически причини, но и за здравето. Винаги трябва да изрязвате ноктите на краката си по такъв начин, че да се получи форма на лопатка. Това ще предотврати вкопаването на ноктите в кожата по време на израстването им. Използвайте специално разработени ножички или нокторезачка за нокти, за да изрежете ноктите си. Само тези инструменти ще гарантират най-добри резултати и ще ви помогнат да постигнете желания резултат бързо. След като ноктите са изрязани, все пак е добре да посегнете към пиличка за изглаждане на неравностите. Най-добрият начин за изрязване на ноктите на краката е да ги накиснете в сол и вода.

Прочетете още

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай