Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Купички за храна и вода

Филтриране по
15,80 лв.
☆☆☆☆☆ ★★★★★
(3)
Двойна купа за котешка храна и вода. Купичките се поставят на специална стойка, наклонена под ъгъл от 15 градуса към животното, което улеснява приемането на вода и храна. Добре обмислената структура на стойката...
Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Купи за котки за храна и вода - от онлайн магазин iskamBG.com

Храненето на котки и котенца е индивидуален процес и това се отнася не само за избора на храна и състава на ежедневната диета, но и за избора на купа за хранене. Материалът или красотата на купата не са толкова важни за котката, по-важно е оборудваното място за хранене и удобството при използване на това или онова ястие.

Как да изберем идеалната купа за котка?

Размер на купата

Котешката купа не трябва да е голяма като вместимост, защото порциите храна на животното не са толкова големи, но е важно купата да е широка, а не дълбока, тъй като структурата на лицето на котките е различна от тази на кучетата, и дълбока купа ще бъде неудобна.

Брой купички

Минималният брой купи е две: една за храна, друга за вода (или една двойна). Но ако давате няколко вида храна (суха и мокра), тогава е по-добре да имате отделна купа за всеки вид храна. Тъй като условията на съхранение и времето за запазване на свежестта на такива дажби са различни.

Материал на купата

Купите за котки могат да бъдат изработени от всякакъв материал, но за да яде храната удобно, котката трябва да не се плъзга или да се движи по пода, докато се храни. За целта трябва да закупите или "тежки" метални, или керамични купи, или да използвате специална силиконова подложка за купа за хранене на котки или кучета.

Познавайки основните критерии за избор на ястия за хранене на котка, можете лесно да оборудвате "кът за хранене" у дома. А за пътувания или ситуации, когато няма да имате възможност да напълните навреме купата с прясна вода или порция храна, има иновативни специални продукти за хранене, на достъпни цени за всеки. А по време на ваше отсъствие автоматична хранилка или поилка ще се погрижи за правилното и навременно хранене на вашия домашен любимец - в точното време, когато животното е гладно и дойде да се наслади на порция храна, тя ще им бъде предоставена.

Прочетете още

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай