Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Детски чанти за храна

Филтриране по
Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Термо чантички за детска кухня

Детските термо чанти са удобни аксесоари, които позволяват на родителите да не зависят от обстоятелствата. Те поддържат храната при температура в продължение на няколко часа, което означава, че дълга разходка или дълго посещение няма да изненадат семейството. Списъкът с продукти, които можете да вземете със себе си, е ограничен само от нуждите на детето. Това могат да бъдат пюрета, готвена храна, компоти, плодови пюрета или дори предварително изцедена кърма.

В съвременния свят животът на родителите на малки деца е толкова активен, че много често им се налага да хранят бебетата си извън дома – по време на разходки, разходки или дълги пътувания. Затова винаги възниква въпросът: „Къде е по-добре да поставите бебешката храна, така че да не се охлажда или, напротив, да не прегрява на слънце и да не се влошава храната?“ Но производителите на детски стоки са се погрижили за този проблем, предлагайки закупуване на висококачествени термоси и термо чанти за бутилки и бебешка храна.

Тези чанти имат още едно предимство. Те са с модерен дизайн и затова са чудесни за ролята на стилен аксесоар, с който можете да излезете, ако много държи на собствения си външен вид.

Предимства на термочантите

Практичност. Детската термочанта е много по-удобна за използване от обикновения термос. Може да се закачи на дръжката на количката, без да се страхувате, че съдържанието ще се разлее или ще се повредят крехките стени на съда.

Бутилките вътре са надеждно фиксирани с велкро или закопчалки, така че да не паднат дори при силно разклащане.

Лесна поддръжка. Материалът, от който са изработени продуктите, се почиства лесно с влажна гъба. Някои модели могат да се перат в нежен режим.

Прочетете още

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай