Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Диспенсъри паста за зъби и държачи за четки

Филтриране по
Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)

В категорията продукти ще намерите дозатори за паста за зъби и поставки за четки за зъби, можете да закупите полезни аксесоари за вашата баня. Тези малки неща ще направят живота ви удобен и ще бъдат ваши верни помощници. И така, тук ще намерите:

Дозатори за паста за зъби;

Поставки за четки за зъби;

Стерилизатори за четки за зъби;

Стена за поставка за четка за зъби;

Органайзери за четки и паста за зъби и др.

В днешно време изборът на дозатор за паста за зъби е доста лесен. Днес на пазара има много опции. Просто трябва да изберете този, който ще отговаря на вашите желания и нужди.

Дозатор за паста за зъби, в който просто поставяте тубичка;

Диспенсер за четки за зъби с функция за тяхната дезинфекция;

Универсален дозатор за паста и четки за зъби, който действа като стойка, дезинфектант и дозатор едновременно.

    Ако имате нужда от поставка за четка за зъби, имайте предвид, че те са стена и настолни. Тоест, можете да фиксирате контейнера директно към стената или просто да го поставите на нощно шкафче или мивка в банята. Кой вариант е по-добър, не можем да ви отговорим, защото той определя всеки въз основа на личните вкусови предпочитания.

Не по-малко полезен е държач за четки за зъби с функция с диспенсър за паста за зъби

    Това е продукт 2 в 1. Не всеки възрастен може да изчисли правилното количество паста за зъби, да не говорим за деца. Те изстискват или твърде малко, което не е достатъчно за процедурата за хигиенно почистване, или твърде много, което значително повишава цената на пастата и съответно семейния бюджет. Затова ви препоръчваме да закупите дозатор за паста за зъби. И не забравяйте да обърнете внимание на дозатора за паста за зъби и автоматични четки, които ще бъдат удобни за използване за всички възрастни членове на семейството.

Малко хора днес използват стерилизатор за четки за зъби, а това е много важно устройство

    Микробите и бактериите остават върху четката и въпреки навременната смяна на четката се препоръчва редовно да стерилизирате с този уред за стерилизиране на четки. По правило стерилизатора за четките за зъби излъчва ултравиолетово лъчение, под въздействието на което процесът на стерилизация на четините, пространството между тях и дори дръжката. Използването на това устройство ще удължи живота на вашата четка за зъби и ще я направи възможно най-безопасна за вашите зъби.

Всъщност държачът за четка за зъби и дозаторът за паста за зъби помагат да се избегне хаоса в банята, с който много домакини са запознати.

    С толкова полезни аксесоари ще избегнете разпръснати четки за зъби, следи от паста за зъби по цялата мивка, деформирана тубичка и т.н. Е, днес можете да закупите дозатор за паста за зъби на най-ниската цена в България. За да направите това, не е нужно да обикаляте в търсене на устройство, просто поръчайте в нашия онлайн магазин "iskamBG.com". Ние ще изпратим вашата покупка до всеки град или населено място с удобна услуга за доставка. Обградете се с полезни аксесоари и животът ви ще бъде изпълнен с комфорт и уют!

Прочетете още

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай