Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

3D Самозалепващи се тапети

Филтриране по
2,49 лв. 3,11 лв.
-20%
☆☆☆☆☆ ★★★★★
(14)
3D самозалепващи тапети имитация на тухли от пяна 5мм. Иновативни тапети имитация на бели тухли, които могат да се боядисват. Подходящи за монтаж на стена, таван, за детска стая, кухня и други. Евтини самозалепващи...
Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Декоративен самозалепващ се 3D тапети за стени на хол, спалня, детска стая, коридор и дори баня

Водоустойчиви 3D панели на самозалепваща се основа с реалистична имитация на текстурата и модела на естествени материали е новост на българския пазар, с помощта на която можете да направите бърз, модерен, висококачествен и бюджетен ремонт във вашия дом само за 30-60 минути, като същевременно спестявате значителна сума.

Стенните 3д панели са абсолютно безопасни за хората, животните и околната среда. Те са хипоалергенни, не отделят никакви вредни токсични вещества и изпарения, както и неприятна миризма.

3D панел (3D тапет) са специални блокове, изработени от разпенен полипропилен (PP) със защитен слой от PVC (поливинилхлорид), които се залепват за стената. Не са ви нужни никакви допълнителни материали – лепило, ролки, шпатули и т. н. Просто трябва да махнете защитното фолио от задната страна на 3D панела и да го притиснете здраво към стената.

PP и PVC са безопасен нетоксичен материал, който не отделя вредни пари и вещества, което показва неговата хипоалергенност. Освен това, поради факта, че материалът е еластичен и мек, той абсолютно не е травматичен и е идеален за ремонт дори в детска стая.

Тъй като такива панели могат да бъдат изрязани и да им се даде всякаква форма, можете лесно да приложите интересни дизайнерски решения в интериора на къща или апартамент

Декоративни самозалепващи се 3D стенни панели (3D тапети) Стикер от PP и PVC материали е отличен заместител на тапети, плочки, гипсова боя, обикновена ламарина, гипсокартон, т.к. не краде пространство и ще се впише идеално в интериора на вашата стая.

Характерни особености на дървените панели

Как бързо и без усилие да преобразите дома си? Ще ви помогнат уникалните панели с 3D ефект на тухли или на дърво, които ще преобърнат идеята ви за ремонт. Тази новост на украинския пазар вече спечели възторжени отзиви от много купувачи - с помощта на такива панели можете да направите ремонт в къщата, като отделите не повече от час за целия процес. И всичко това благодарение на невероятните свойства на тези продукти.

За разлика от истинското дърво, декоративните самозалепващи се 3D стенни панели (3D тапети) са изработени от мек и еластичен материал, така че не представляват травматична опасност - дори могат да се използват за декориране на детска стая, без да се притеснявате, че детето ще бъде наранено.

Отличителни свойства на самозалепващите се 3D стенни панели (3D тапети)

3D панелите от нашият онлайн магазин притежават всички необходими свойства за лесно залепване и безопасна работа.

Самозалепващите 3D стенни панели (3D тапети) имат следните предимства:

 • мекота и еластичност - подходящи за детски стаи;
 • универсалност - подходящи за всяка стая;
 • без вредни изпарения;
 • хипоалергенност;
 • лесен монтаж, който не изисква помощта на специалисти - без рамки от профили или дърво, без сухи смеси, без остатъци по време на ремонт;
 • способността за маскиране на неравностите и несъвършенствата на стените;
 • устойчиви на мръсотия и водоотблъскващи свойства;
 • намаляване на нивото на шума в помещението - звукоизолация, шумопоглъщане;
 • травматична безопасност;
 • могат да се почистват с влажна кърпа и не се устойчиви на влага, което им позволява да се монтират в банята или работната повърхност на кухнята;
 • има ниско специфично тегло;
 • плътни 3D блокове могат лесно да се залепят към всяка повърхност - тапети, плочки, гипсокартон, бетон, дърво, метал, пластмаса, шпакловка, боя, вар (след грундиране) и др.


Предимства от използването на 3D стенни панели

Декоративен самозалепващ се 3D панел (3D тапет) за декорация на стени 3Д Sticker Wall от PP и PVC материали е универсален материал за довършване на вашия дом, който има много предимства, включително:

 1. Няма нужда да подготвяте стените за залепване на 3D панели – лепящия слой прилепва добре към всякакъв вид повърхности, като плочки, гипсокартон, бетон, дърво, метал, боя, тапети и други довършителни материали.
 2. Не се нуждаете от лепило или други помощни материали - върху задната повърхност на продукта вече е нанесен специален надежден лепящ слой. Всичко, което е необходимо, е да премахнете защитния слой и да притиснете панелите към стената.
 3. Декоративният самозалепващ се 3D панел е самодостатъчен довършителен материал. Стенният панел може да се използва като основен материал, като заместител на традиционните тапети, боя или мазилка, както и частична декорация и декорация на стени. Тапетите се режат лесно за постигане на желания декоративен ефект;
 4. Залепването не изисква специални умения - можете бързо да се справите сами.
 5. Панелите могат да се мият - винаги можете да поддържате чистота и безупречен външен вид.


Област на приложение

Декоративен самозалепващ се 3D стенен тапет от PP и PVC материали е универсален довършителен материал, който може да се използва като декорация на отделни части на помещение, както и за подмяна на тапети, мазилка или боя.

3D тапетите са идеални за използване във всяка стая:

 • баня;
 • кухня;
 • на децата;
 • хол;
 • коридор;
 • балкон;
 • коридор;
 • спалня;
 • и др. стаи.

Препоръчваме да инсталирате 3D тухлите на външни стени. Така стените ще бъдат изолирани и ще спестите пари за отопление.

Как да изчислим необходимия брой самозалепващи се 3D панели

Определете площта на един панел. Да кажем, че размерите на панела са 77х70 см, което се равнява на 0,77х0,7 метра. За да определим площта, умножаваме 0,77x0,7 m = 0,539 m2.
За да разберете колко панела са ви необходими, измерете височината и ширината на повърхността на стената, върху която ще бъде залепен панелът. Разделете полученото число на площта на един панел.
Например, ако височината на стената е 2,7 м и дължината е 5 м, тогава изчислението ще бъде както следва: 2,7 * 5 / 0,539 = 25,05 (25.05 панела). 

Препоръчваме да вземете 1-2 панела в резерв, особено ако има чупки и зони където ще е необходимо изпрязване.

Как да залепите 3D панели на стената

Монтажът на панелите е много прост, не изисква специални умения, всичко е бързо и лесно! Например монтажът на 10 кв.м ще отнеме около 30 минути!

 1. Първо, направете измервания на необходимата площ, където планирате да залепите тапетите/панелите.
 2. Нагласете 3д панелите до желания размер или предайте на панела желаната форма (при декориране на интериора) с помощта на обикновени ножици.
 3. Избършете стената от прах и мръсотия. Повърхността не е нужно да бъде равна. 3д Тапетите за Стена ще прикрият нередности и дефекти.
 4. Отстранете защитното фолио от задната страна на панела, покриващ лепящата основа.
 5. За по-лесно залепване можете да опънете конеца по височината на горния ръб от ръб до ръб и да го закрепите с тиксо.
 6. Притиснете 3д панела плътно към стената.


Къде могат да се използват 3D панели?

Полипропиленовите 3D панели са предназначени за вътрешна облицовка. Поради своята пластичност, материалът е идеален дори за довършване на кръгли колони. Висококачествените залепени миещи се полипропиленови плоскости от пяна не се страхуват от конденза и водни пръски. Поради това те могат да се използват в бани, на балкони, лоджии, веранди.

Големите температурни колебания и пряката слънчева светлина съкращават живота на полимера. Затова препоръчваме да залепите 3D панели в:

дневни;

офис помещения на апартамента;

офиси;

Търговски зали на магазини;

заведения за обществено хранене.

Полипропиленовите 3D панели, закупени в нашия онлайн магазин, ще издържат много години.

Какви са предимствата на 3d панелите?

Ползите от използването на 3D панели са многобройни. Това е:

Лекота на работа. Залепването на панели не изисква висока квалификация на изпълнителя.

 1. Топло и звукоизолационни свойства. След облицоване на стаята с меки панели загубата на топлина намалява, нивото на шума спада.
 2. Устойчивост на влага. Разпененият полимер не се накисва, не се ексфолира от основата.
 3. Хигиена. Повърхностите, залепени с панели, могат да се почистват с прахосмукачка, да се избърсват с влажна гъба, да се измиват.
 4. Естетика. Продуктите надеждно имитират естествени, изкуствени материали: тухлена зидария, зидария, тапицерия от плат, плочки с живописен декор.
 5. Рентабилност. Евтините самозалепващи се квадрати от полипропиленова пяна запазват свойствата си в продължение на десетилетия.

За какви повърхности се залепват самозалепващи панели?

Предназначен за облицовка на стени и тавани от всякакви строителни материали. Най-добрите показатели за качество на залепване се постигат при 100% прилепване на лепящия слой към основата.

Гладката тухлена зидария е подходяща за залепване без предварителна подготовка. Бетонни плочи, дървени дъски могат да се залепят след отстраняване на праха. Продуктът е подходящ за облицовка на небоядисани и непрашени измазани стени. Подходящи са и за монтирането на метал почистен от ръжда, плочки, почистени от замърсяване, хартия, тапети от плат и много други.

Как да залепя три панела?

Преди да залепите 3д тапети огледайте мястото където ще ги поставите и го почистете. Лепят се върху чисти повърхности, като се започва от ъглите. лед като опитате панела до мястото на неговия стикер, е необходимо да освободите лепящия слой от защитната хартия, внимателно да прикрепите и натиснете продукта към повърхността, която трябва да бъде залепена с мека суха кърпа. Избягвайте образуването на въздушни мехурчета! Преди да започнете работа, е полезно да се запознаете с видеоклиповете за монтаж на панели.

Прочетете още

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай