Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Меки килимчета за игра

Филтриране по
Показани са 1-20 от общо 36 артикул(а)

Детски килимчета и постелки за игра - топлоизолираща постелка за игра

Сгъваемо килимче за игра, което е топлоизолиращо, двулицево и меко, подходящо за пълзене и лазене на бебета и игра на пода. Водоустойчива, лесно за поддържане и почистване постелка за игра бебе.

Лесен начин да затоплите пода в детската стая 

Дори през топлия сезон подът в апартамент или къща пода може да бъде достатъчно студен за малки деца. Никой любящ родител не иска детето му да е болно. Ето защо, правилното решение би било да закупите специални Сгъваеми топлоизолиращи детски килими на пода. Изработени от текстилни материали или изкуствени полимери, те надеждно изолират бебето от студения под. В онлайн магазина iskamBG.com има повече от достатъчно избор и няма да е трудно да си купите детски килим.

На какво са способни килимчетата за деца?

Повечето от представените модели детски килимчета за под не само добър изолатор, но са и креативен килим на пода в детската стая. Това е един вид цветно, ярко и уникално игрално поле, на което детето наистина обича да прекарва времето си. В допълнение, следните фактори могат безопасно да се нарекат предимствата на покупката:

Има модели както за момчета, така и за момичета. Предлагат се и килимчета за деца без специални предпочитания по пол, който можете да закупите с доставка за цяла България.

Детските килими за под издържат на почти всяка дейност, а ако се замърсят, могат да се почистват с най-обикновените препарати.

Може да се използва не само в къща или апартамент, но и като мек под за детски стаи за игра в детски градини, търговски центрове и болници.

Изборът на сгъваемите детски килимчета ще бъде правилното решение, ако семейството често пътува и води децата със себе си. Може безопасно да се разстила върху тревата или пясъка. Това ще бъде безопасно място от студа, където децата могат да се забавляват много часове наведнъж и да не се излагат на опасност.

Важна информация за родителите

Детските килими за пода са просто задължителни във всяка стая, където бебето прекарва много време в игра. Детската постелка перфектно издържа на износване и няма да причини наранявания. Заглушава добре звуците и не ги предава по етажите на жилищна сграда. Подовото отопление за деца може да бъде много по-достъпно, ако направите избор в онлайн магазин iskamBG.com, проверен от много родители.

Прочетете още

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай