Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Детски нощни лампи

Филтриране по
Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Нощни лампи за детска стая

Нека добавим малко светлина в детската стая през нощта!

От определена възраст много деца започват да се страхуват да останат сами през нощта в стая. Особено труден е периодът на заспиване. Детска нощна лампа може напълно да реши проблема. Малък източник на светлина разсейва тъмнината в детската стая, прави нощта не толкова страшна за децата. И ако стаята е озарена с цветни звездички, тогава заспиването под ярки цветове може да бъде по-бързо и с приятно настроение.

Купуването на нощна лампа в детска стая е като да се грижите за нормалното психологическо състояние на малкия си син или дъщеря. На сайта iskamBG.com има повече от достатъчно избор от прости модели до пълноценни светлинни шоута.

Каква нощна лампа да изберете в детската стая?

Има няколко вида продукти, детските стенни лампи имат своите предимства. Детските нощни лампи практически не заемат място, те са в безопасна близост до детето. И е достатъчно само да го научите как да използва превключвателя, за да може сам да го включва при нужда.

Но най-безопасните са детските нощни лампи, захранвани от батерии. Лек ток не може да причини никаква вреда на тялото на детето, дори ако от любопитство се опита да разглоби продукта, за да види какво има вътре. И рентабилните светодиоди на детската нощна лампа скоро няма да изискват смяна на батерии, предназначени за много часове автономна работа.

Най-модерната нощна светлина за новородено прилича на малък проектор. Като го включи в тъмна стая, детето може да наблюдава бавно плаващи цветни изображения по стените и тавана. Това може да бъде нощното небе, приказни животни и анимационни герои. Приятната мелодия само ще добави вкус. Да купите нощна лампа за дете, склонно да се страхува от тъмнината, означава да дадете на себе си и него пълен, дълбок и здравословен сън. След което сутринта ще има страхотно настроение.

Прочетете още

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай