Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Играчки за баня

Филтриране по
Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Забавни играчки за баня

Не всички деца възприемат пълната баня с топла вода като приятна и здравословна процедура. Някои от тях започват да са капризничат, а някои моменти на къпане на малко дете се превръщат в мъчение за него и майка му. За да избегнете това и да привлечете бебето към хигиената, е необходимо да използвате различни играчки за банята. Модерни и разнообразни, комплектите ще зарадват дори родителите със своите форми. Повечето от тях са предназначени за употреба от деца навършили година и по-големи.

Разнообразие от играчки за баня в онлайн магазина

Викането и убеждаването няма да доведат до желания резултат. Психолозите препоръчват единствения сигурен начин – разсейването. Играчките за вода и ежедневното забавно къпане ще бъдат най-добрият вариант за закупуване и използване за вашето мъниче. В онлайн магазина iskamBG.com служителите разбират важността на времето и ще се опитат да гарантират, че покупката ще дойде при вас възможно най-скоро. Изработени от здрава и безопасна пластмаса и гума, те ще доставят радост на бебето в банята много дълго време. Сред асортимента можете да видите:

* играчки със спрей и забавни фонтани;

* уникални комплекти за рисуване в топла вана;

* специални плаващи, надуваеми и гумени играчки за банята;

* механични навиващи се играчки за къпане във вода,

Най-добрите играчки, познати от нашето детство са: гумено пате за плуване, костенурка, усмихнат дракон, водолюбив пингвин или октопод. Виждайки риби, плуващи във вода, забравяйки за страха, самото дете ще поиска вана. Разнообразие от полезни аксесоари за баня и къпане, играчки за баня за деца, които могат да издават звуци и да светят, ще ви позволят бързо да привикнете бебето към мокри процедури. И те ще му донесат много положителни емоции.

За децата от начална училищна възраст подводница със сигурност ще представлява интерес. С него една скучна процедура за къпане определено ще се превърне във вълнуващо подводно гмуркане. И ако на повърхността на водата има специална пяна, тогава за момент можете да си представите, че подводницата е в Антарктида!

За да превърнете къпането в малка игра, можете да използвате играчки-пръскачки под формата на най-известните анимационни герои на Peppa Pig и нейните приятели. За да работи, играчките се пълнят с топла вода, притиска се плътно с длани и фигурите започват да пръскат вода! Те много приличат на малки фонтани, които се захранват от собствените ви ръце.

Предимства на покупката на играчки за баня от нашия онлайн магазин

За да пътувате до обикновен детски магазин или специализиран център, ще трябва да отделите много свободно време. Благодарение на онлайн магазина iskamBG.com, всеки родител може бързо и лесно да направи поръчка за своите деца, като в същото време отделя минимум време. Играчки за баня в широка гама ще бъдат достъпни за момичета и момчета.

Прочетете още

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай