Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Колички и джипки

Филтриране по
Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)

Детски колички с дистанционно и джипове с акумулаторни батерии и дистанционно управление, сензорно управление от ръката

Нищо не превъзхожда радиоуправляемите коли по популярност. За разлика от конвенционалните RC модели, те имат най-здравите корпуси и не се страхуват от редовни падания, дори от прилична височина. А какво правят професионалистите с тях е трудно да се опише с думи.

Достатъчно е да закупите един от подходящите модели за по-големи деца и се уверете сами, че във всяко момче има каскадьор, способен на каскадьорски действия. Онлайн магазинът iskamBG.com представя доста богат избор от модели автомобили за деца и възрастни. Те могат да бъдат избрани по няколко параметъра наведнъж. Основното им предимство е, че изобщо не се страхуват от падания и имат отлични експлоатационни характеристики.

Как да изберем правилния модел количка с дистанционно за дете?

Защо децата, и нека бъдем откровени, възрастните татковци са привлечени от играчки от това естество? Много просто, можете да седнете неподвижно в удобен фотьойл или диван, като преди това сте изградили писта с препятствия, да се забавлявате няколко часа, докато батерията се изтощи. В зависимост от модела, автомобилите могат да направят много, включително да останат на колела, независимо от стила на шофиране. Във всеки случай в асортимента на магазина могат да бъдат намерени следните модели колички:

Джип с дистанционно с големи надуваеми колела е в състояние да преодолее не само изкуствени домашни препятствия, но и естествени препятствия. Можете спокойно да го изнесете навън. Може дори да се справи с калта и всякакъв вид пясъчни, скалисти и други видове пътища. Такъв подарък ще бъде оценен от момче, което е свикнало да играе в двора и се опитва да намери нови трудности за своите играчки!

Автомобилите трансформатори могат да бъдат наречени отделна категория. Въз основа на популярния филм, производителите на играчки създадоха радиоуправляем модел трансформърс, който може да се движи без ръце. Всеки фен на този легендарен филм ще бъде възхитен от такъв подарък.

Други различни автомобили, които могат да се преобръщат сами, могат да бъдат намерени евтино на виртуалните рафтове на онлайн магазина iskamBG.com. Основното нещо е да се опитате да изберете модел, така че вашето дете да го хареса колкото е възможно повече.

На какво трябва да обърнете внимание?

На първо място, къде ще работите с радиоуправляемия модел. Ако това е само домашна среда и всички препятствия са под формата на други играчки, без пясък, кал и вода, тогава можете да разгледате модел, чиято цена ще бъде по-ниска от другите коли. Това не означава, че ще има някакви недостатъци, просто защитата му от вредни фактори ще бъде незначителна.

Но, ако вашият бъдещ състезател предпочита да вземе количката или джипката със себе си на улицата, да му покажете най-трудните участъци от пистите и да не съжалявате, че го потапяте в пясък, кал или го пускате на скалисти участъци от пистата, тогава моделът трябва да има подходящо ниво на защита. Такива автомобили се предлагат в iskamBG.com, но ако не сте сигурни, че можете правилно да изберете модел сами, просто попитайте консултант за това.

Закупената играчка е надеждно опакована и изпратена с куриерска служба. И само след няколко дни подаръкът ще попадне право в ръцете на детето, дори ако живее в на другия край на България.

Прочетете още

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай