Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

Детски гърнета и писоари

Филтриране по
Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)

Бебешко гърне - първата частна тоалетна

Децата растат много бързо и вашето бебе вече започва активно да се опитва да пълзи, една от следващите стъпки в неговото обучение е да бъде научено да ходи на гърне. Самият процес не е много бърз и изисква много разбиране и внимание от любящите родители. Все пак трябва да си купите гърне или писоар за бебе, независимо от желанията на родителя, и е по-добре да направите това съзнателно и с разбиране на въпроса.

Най-добрият избор за асортимента, ако искате да закупите гърне за дете, можете да намерите на уебсайта iskamBG.com. Нашият детски онлайн магазин приема заявки денонощно. Компетентните служители максимално бързо ще обработят поръчката и ще я изпратят с доставка до всяка точка на България.

На какво трябва да обърнете внимание при избора на детско гърне:

Човек лесно може да си помисли, че гърнето е много просто нещо, което не се нуждае от обсъждане. Но това не е така. Съвременната индустрия произвежда доста голямо разнообразие от модели. За да изберете правилното гърне или писоар за дете, трябва да обърнете внимание на следните критерии за избор:

* съвременната индустрия може да предложи опции както за момчета, така и за момичета, със свои собствени физиологични характеристики и нюанси;

* най-добре е да закупите бебешко гърне, изработено от пластмаса, за бебето ще бъде много по-приятно да седи, а цената ще бъде много по-изгодна за семейния бюджет;

* подвижен контейнер ще улесни изпразването и измиването му;

* наличието на гръб е особено важно в самото начало, когато детето тепърва свиква с него.

Ако трябва да изберете гърне за момче, струва си да закупите овална форма с разделител за краката. Този сепаратор ще действа като вид защита срещу пръскане на урина. В самото начало на привикването, когато момчето все още не може точно да се контролира, допълнително парче пластмаса ще спаси мама или татко от нуждата да мият често пода или килима. Ето защо е по-добре да закупите правилния модел.

Допълнителни съвети за родителите:

Важно: ако пътувате често, няма да е излишно да си купите още един, малък и компактен по размер преносим писоар. Никога не знаеш кога детето ще има нужда от него. Много по-лесно е да закупите детско гърне или писоар, ако се придържате към допълнителни препоръки:

* Изберете покупката заедно, седнали пред монитора, оставете вашето дете само да избере модела, който наистина харесва. Повярвайте ми, този психологически трик работи безотказно.

Наличието на удобна дръжка на подвижната купа ще ви позволи бързо да научите бебето си да изпразва купата самостоятелно. Това също е важно за независимостта.

Можете да си купите детска музикално гърне, но е по-добре да изберете този модел след тренировка, така че капризът да не се разсейва от допълнителни ефекти.

Много е важно колко стабилен е продуктът. Детското гърне за момче с удължена основа ще бъде най-доброто решение. От което е просто нереално да падне и да излее съдържанието

Прочетете още

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай