Кликнете за още продукти.
Няма намерени продукти.

СТЕЛАЖИ ЗА ОБУВКИ

Филтриране по
Показани са 1-20 от общо 29 артикул(а)

СТЕЛАЖИ ЕТАЖЕРКИ ЗА ОБУВКИ

Стелаж за обувки – основна мебел във всяко антре 

Рафтовете за обувки са основна мебел в почти всяко антре. Коя стойка е най-добрата? Кое решение е най-функционално? Много зависи от пространството, с което разполагаме и от характера и стила на интериора. За щастие, огромен избор от стелажи и рафтове за съхранение на обувки ви позволява да изберете правилната мебел за всяка, дори малка стая. 

Ажурни етажерки за обувки - леко и просто решение

Най-простото решение са ажурни, леки етажерки, които могат да бъдат поставени дори в най-малкия коридор. Поради ниското си тегло и често малкия размер, те са много лесни за пренасяне. Те могат да бъдат направени от метал, дърво и дори пластмаса. Пластмасовият стелаж за обувки със сигурност е чудесно решение за хора, които обичат модерния и оригинален дизайн. Предимствата му са много лека конструкция и лесно почистване. Въпреки това, такъв шкаф няма да се впише във всеки интериорен стил. 

Шкафове за обувки с пейка за сядане - удобство и функционалност

Поставката за обувки може да изпълнява и допълнителни функции. Шкафове за обувки с пейка са перфектен пример. Това е много функционално решение, което ще работи във всяка зала. Такива стелажи често са с форма на кутия и освен рафтове за обувки имат удобна мека седалка, на която можем да си починем, за да се събуем или обуем. Шкафовете за обувки със седалка обикновено се изработват от дървоподобен MDF и се предлагат в много цветове.

Най-важното е добрата организация на пространството

Стелажите за обувки се предлагат във всякакви форми и размери. От прости, модерни библиотеки до елегантни дървени шкафове. Богатият дизайн и цветове ще ни позволят да изберем стелаж, който отговаря на нашия стил. Ще открием отворени рафтове, полуотворени шкафове за обувки от кутии или рафтове със специални чекмеджета. Не всеки интериор пасва на текстилен гардероб или бамбуков рафт, но класическият тъмнокафяв шкаф за обувки е вечно решение, което обикновено пасва на много стаи. При класическите рафтове чудесно предложение са специалните поставки за обувки за гардероба, които ви позволяват удобно да съхранявате обувки една върху друга. Това решение е невероятно спестяване на място и перфектна организация на пространството.

Прочетете още

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай