Светеща Световна карта за изтриване Travel Life

Нов продукт

36,72 лв

45,90 лв

-20%

Фосфорисцентна карта на света за изтриване


Поръчката е изпратена. Ще се свържем с Вас до 48ч.

Грешка

Повече информацияСветеща (Фосфорисцентна) Карта на света за изтриване Travel Life

Сигурно сте виждали повече от десетина варианта на Световната карта. Но ние сме сигурни, че този вариант ще промени Вашата дефиниция за Световна карта. През деня, тя е обикновена, декоративна карта, но през нощта тя нежно и спокойно излъчва синя светлина. Изглежда сякаш виждате света от стотици хиляди километри и усещате как Синята планета се рее, а реалността на сънищата Ви е все по-близо.

За всяка страна, уникалните туристически дестинации са скрити под скреч фолиото, което трябва да изтриете след като сте ги посетили. Усещането е сякаш откривате нов собствен свят, както Колумб го е направил с Новия континент.

Travel Life - Starry Night Map използва специална луминесцентна технология, която я превръща в уникална декорация. Това е нова технология, базирана на луминесцентна боя, внесена от САЩ. Когато боята се ползва на хартия, тя не променя оригиналния вид на изображенията. Тя е невидима, когато е светло, но тихо и нежно се появява, когато е тъмно. Следователно, специалната луминесцентна боя вдъхва нов живот на Световната карта.

Вносната луминесцентна боя има отлични качества на светлинно абсорбиране и капацитет. През деня, тя тихо ще абсорбира светлина, а щом изгасите лампите, тя ще Ви зарадва с малка изненада.

Във всяко пътешествие има нещо незабравимо за Вас. Дали е била храната, пейзажа, музиката и дори някоя романтична среща. Ето тук можете да си ги записвате и да ги превърнете във вечни спомени.

Спецификации:

Размери на картата: 1056мм. х 750мм.
Размери на тубата: 782 х 83мм.
Тегло: 900 грама

Комплекта включва:

Светеща карта на света - 1бр.
Туба - 1бр.Отзиви

Напишете отзив

Журнал за Пътешественици със Скреч Карти

Журнал за Пътешественици със Скреч Карти

Журнал на пътешественика с 8бр. скреч карти

Напишете отзив

Аксесоари

Нощна лампа Костенурка

14,83 лв 21,49 лв -31%
Намалена цена!
Наличен

Скреч карта делукс

26,35 лв 31,00 лв -15%
Намалена цена!
Наличен

Карта за изтриване със Столици

24,00 лв
Наличен

Related Products

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

За сваляне