Светеща Световна карта за изтриване Travel Life

Нов

Фосфорисцентна карта на света за изтриване

 
   

Поръчката е изпратена. Ще се свържем с вас до 48ч.

Станала е грешка. Моля обадете се на: 0885297520 или 0897244337

45,90 лв

Повече информацияСветеща (Фосфорисцентна) Карта на света за изтриване Travel Life

Сигурно сте виждали повече от десетина варианта на Световната карта. Но ние сме сигурни, че този вариант ще промени Вашата дефиниция за Световна карта. През деня, тя е обикновена, декоративна карта, но през нощта тя нежно и спокойно излъчва синя светлина. Изглежда сякаш виждате света от стотици хиляди километри и усещате как Синята планета се рее, а реалността на сънищата Ви е все по-близо.

За всяка страна, уникалните туристически дестинации са скрити под скреч фолиото, което трябва да изтриете след като сте ги посетили. Усещането е сякаш откривате нов собствен свят, както Колумб го е направил с Новия континент.

Travel Life - Starry Night Map използва специална луминесцентна технология, която я превръща в уникална декорация. Това е нова технология, базирана на луминесцентна боя, внесена от САЩ. Когато боята се ползва на хартия, тя не променя оригиналния вид на изображенията. Тя е невидима, когато е светло, но тихо и нежно се появява, когато е тъмно. Следователно, специалната луминесцентна боя вдъхва нов живот на Световната карта.

Вносната луминесцентна боя има отлични качества на светлинно абсорбиране и капацитет. През деня, тя тихо ще абсорбира светлина, а щом изгасите лампите, тя ще Ви зарадва с малка изненада.

Във всяко пътешествие има нещо незабравимо за Вас. Дали е била храната, пейзажа, музиката и дори някоя романтична среща. Ето тук можете да си ги записвате и да ги превърнете във вечни спомени.

Спецификации:

Размери на картата: 1056мм. х 750мм.
Размери на тубата: 782 х 83мм.
Тегло: 900 грама

Комплекта включва:

Светеща карта на света - 1бр.
Туба - 1бр.Reviews

Write a review

Скреч карта „Столици“

Скреч карта „Столици“

Карта за изтриване със Столици

Write a review

Аксесоари

Нощна лампа Костенурка

14,98 лв 21,40 лв -30%
Намалена цена!
Наличен

Скреч карта делукс

31,00 лв
Наличен

Карта за изтриване със Столици

24,00 лв
Наличен

Потребители, които купиха този продукт, купиха също и:

Продукти от същата категория

За сваляне