Click for more products.
No products were found.

Органайзер за тенджери и тигани

Код на продукта:
2993
Поставка органайзер за капаци на тенджери, тенджери и тигани    Виж пълното описание
14,90 лв.
Харесвам0
Добави в списъка с желани
You may also like
No items
Описание



Органайзер за тенджери, тигани и капаци на тенджери

[Голям капацитет за съхранение] Този регулируем по височина стелаж е идеалното решение за съхранение на всички тенджери и тигани, спестявайки ви много място в кухнята. Можете да съхранявате до 5 тигана, тенджера, капаци на тенджери , тигани, дървени дъски или прибори с различни размери ,без никакви усилия.

[Регулиране височината на нивата] Регулируемият по височина дизайн ви дава повече възможности да направите рафтове с различни размери, според размера на вашата посуда. С голяма солидна основа и 4 регулируеми нива можете да съхранявате съдове за готвене бързо и ефективно след готвене.

[Мултифункционално] Тази поставка може да бъде поставена хоризонтално или вертикално според вашите нужди. Използвайки се вертикално, специалният дизайн на жлеб с форма U може да държи капака на тенджерите, без опасност да падне.

[Здрава конструкция] Изработена от солидно желязо, подходяща за съхраняване тежки съдове за готвене, без промяна на формата. Премиум черното покритие осигурява 100% защита от корозия и улеснява почистването.

[Бързо и лесно инсталиране] Поставката се доставя в компакта кутия и може да бъде сглобена за по-малко от минута. Когато не я ползвате, можете също толкова бързо да я разглобите и да я приберете в шкафа.

Размери: височина 38см ; широчина 20см ; дълбочина: 30см

Тегло: 1.5кг.

Цвят: черен

Read moreShow less
Подробности за продукта
2993

Ревю за продукта

Средна оценка

5.0
7 Ревюта
★★★★★ Отлично 7
★★★★☆ Добро 0
★★★☆☆ Средно 0
★★☆☆☆ Лошо 0
★☆☆☆☆ Ужасно 0

  • Ревюта (7)
  • Въпроси и отговори (0)

Меню

Menu

Създайте безплатен акаунт, за да запазите любими продукти.

Sign in

Създайте безплатен акаунт, за да използвате списъци с желани продукти.

Sign in