Камера за кола със сензор за движение с предна и задна камера

Код на продукта:
3750
Камера за кола със сензор за движение с 2 камери за запис - предна и задна камера    Виж пълното описание
58,00 лв.
   * Използвайки тази форма за бърза поръчка Вие можете да поръчате по един продукт.
   * Ако искате да поръчате повече от един продукт, използвайте бутона "Добави в количката"
   Любими0
   Добави в списък с желания
   Препоръчваме ви
   Описание   Камера за кола със сензор за движение с 2 камери за запис - предна и задна камера

   Камерата за кола е устройство, което записва видео и звука пред колата ни, осигурявайки доказателства в случай на сблъсък на пътя и други опасни събития. Запазеното изображение е особено полезно, когато пешеходец или велосипедист неочаквано нахлуе на пътя. Камерата за кола може да се стартира автоматично при завъртане на ключа (подаване на напрежение към гнездото на запалката) или при засичане на движение пред обектива, всичко е зададено в настройките.

   Рекордерът е напълно необслужваем - видеото се записва в цикъл, като при запълване капацитета на карта памет старите записи се презаписват от нови. Благодарение на функцията за скрийнсейвър, екранът автоматично се затъмнява според настройките, така че да не разсейва и да не обижда през нощта. Записите се записват на microSD карта памет, могат да се възпроизвеждат директно на устройството или след свързване към компютър. Благодарение на вградения микрофон се записва и звук, което може да бъде особено полезно след сблъсък на пътя по време на определяне на виновника.

   Втора камера на задно виждане и паркиране - в комплекта има и втора камера, която монтираме отзад на колата, като по време на движение се записва изображението едновременно от две камери в два отделни файла едновременно. Изображението от задната камера се показва на дисплея на рекордера в горния десен ъгъл. Когато камерата е монтирана в задната част на автомобила, при движение на заден ход (благодарение на сигнала от светлините за заден ход) светодиодите на камерата за задно виждане светят, а изображението от камерата за задно виждане се показва на целия екран на записващо устройство, линиите също се показват, за да ви помогнат да паркирате колата правилно.

   Функция за паркиране - камерата е в режим на готовност на паркинга, когато усети удар (чиято чувствителност може да се зададе в опциите), видеорегистратора започва да прави запис.

   Сензор за удар G-SENSOR - по време на шофиране, когато се засече удар, например по време на сблъсък, записът автоматично се защитава срещу презаписване или изтриване. Този запис също е маркиран със символ на катинар.

   Циклично записване - по-старите записи се презаписват от по-нови, всичко се случва автоматично, няма нужда от ръчно изтриване на записи.

   Сензор за движение - когато камерата е в режим на детекция на движение, изображението се записва за 10 часа при детекция на движение. ЗАБЕЛЕЖКА: функцията се активира ръчно и в този режим презаписването на записи не работи, нарочно, за да не се презаписват записи с детектирано движение.

   Благодарение на 3,5-инчовия дисплей, записът може да бъде пуснат веднага след инцидента, за да се установи извършителят на инцидента.

   Удобен преглед на записите - запазените записи са разделени в 7 групи: предна камера за шофиране, задна камера за шофиране, защитени записи предна камера, защитени записи задна камера, записи от предна камера при паркиране, записи от задна камера при паркиране, снимки. Освен това файловете, записани на картата с памет, в зависимост от източника на изображението, се записват в отделни папки, което улеснява намирането на конкретен запис.

   ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

   LCD дисплей 3,5"
   170 градусов обектив
   Втората камера с 4 х LED осветление, включваща се от светлините за заден ход
   G-SENSOR сензор за откриване на сблъсък, функция за паркиране, отделни настройки на силата на удара
   Циклично записване
   Сензор за движение
   1080 HD резолюция на запис
   Звукозапис
   Скрийнсейвър
   G-SENSOR сензор за функция за паркиране
   Датчик за движение
   MiniUSB, microSD слотове, 2 слота за камера
   Поддържани miniSD карти с памет до 32GB (картата с памет не е включена)
   Възможност за правене на снимки Да (jpg)
   2 х LED диода, камера за заден ход - 4 х LED
   Език на менюто английски, френски, немски, руски, испански, италиански, португалски, румънски, словашки
   Воден знак Дата, час
   Дължини на цикличен запис 1 мин, 3 мин, 5 мин, дезактивирано

   Настройки :

   Резолюция на запис, времеви интервали за запис на цикъл, детекция на движение, скрийнсейвър, G-SENSOR сензор, G-SENSOR сензор за функция за паркиране, експозиция, LDWS калибриране,

   5V 1A захранване

   Вградена презареждаема батерия

   USB захранване с щепсел за запалка 12V-24V, дължина на кабела 3,2м

   Размер (ширина, височина, дебелина, дебелина с леща) 11.5cm x 6.3cm x 1.2cm x 3cm

   Комплектът включва:

   Камера за кола

   Втора камера за задно виждане

   Държач с вендуза за предното стъкло

   USB адаптер за захранване с щепсел за запалка

   Прочетете още
   Подробности за продукта
   3750
   Отзиви
   No comments
   ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

   Меню

   Категории

   Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

   Създай

   Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

   Създай